Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

ANSÖK OM LÅN

Rättvisa lån från människor till människor.
Välj den månadsrat som passar dig och få ett erbjudande om lån snabbt!
0 €
0 mån
från0€/mån*
Ansök nu

Låneerbjudandet förbinder dig inte till något

Suomen Vahvimmat Platina Den slutgiltiga årsräntan baserar sig på basis av den sökandes kreditklassificering och valda lånevillkor. Lånetiden varierar mellan 2-5 år. Den nominella räntan för lån är mellan 6-27%. Den effektiva räntan varierar mellan 14,99% och 50,00%. Exempel: Lånesumma 5 000 €, lånetiden är 2 år och den nominella räntan 14%. Kontoavgift 5,50 €/mån, öppningsavgift 375 € och förmedlingsavgiften 200 €. Då är den effektiva räntan 31,91% och månadsraten 253,90€. Raterna tillsammans blir 6093,54 €.

VARFÖR ANSÖKER MÅNGA OM LÅN VIA FIXURA?

seteli

SMIDIGT

Fyll i låneansökan på några minuter och skriv under låneavtalet elektroniskt. Pengarna finns på ditt konto inom ett par dagar.

 

salkku

TRYGGT

Fixura är ett 100% inhemskt bolag och ett tryggt alternativ som funnits sedan år 2010.

 

kayra

FÖRMÅNLIGT

Vi letar alltid reda på det mest förmånliga lånet för dig – räntan börjar från låga 6%. Du får lån utan säkerhet.

 

saastopossu

INGA DOLDA KOSTNADER

Du undviker tråkiga överraskningar för alla kostnader för lånet anges tydligt.

 

 

HOS OSS BEHÖVER DU INTE BORGENSMÄN ELLER SÄKERHETER FÖR ATT FÅ LÅN

Via Fixura kan du snabbt och enkelt ansöka om lån på 1 000 – 10 000 euro utan säkerheter och du behöver inte be någon att gå i borgen för lånet. Om du har regelbunden inkomst och inga anteckningar om betalningsstörningar kan du ansöka om ett lån utan säkerheter. Räntan på krediten är 6-27%. Lånen är ofta billigare än lån via andra lånetjänster eftersom våra lån kommer direkt från privata långivare. Den slutliga räntan på lånet baserar sig på den kreditklassificering som den som ansöker om lån har och på de ränteerbjudanden som långivarna ger.

EN CHECKLISTA PÅ 5 PUNKTER INNAN ANSÖKAN FYLLS I

vakuudeton laina Du är 21-68-år
vakuudeton laina Du har nätbankskoder
vakuudeton laina Du har varit fast bosatt i Finland i minst tre år
vakuudeton laina Du har regelbunden inkomst
vakuudeton lainaDu har inga anteckningar om betalningsstörningar

 

SÅHÄR ANSÖKER DU OM LÅN:

launaan haky1

1. LÅNESUMMA

Välj lånesumma och återbetalningstid själv.

 

lainaan haku2

2. ANSÖKAN

Fyll i låneansökan smidigt på nätet.

 

lainan haku3

3. BESLUT OM LÅN

Du får ett beslut om lån och ett erbjudande om lån som du kan godkänna eller förkasta.

 

lainan haku4

4. LYFT LÅNET

Du godkänner erbjudandet och pengarna betalas till dig inom 1-2 arbetsdagar.

 

FIXURA LÅN FÖR OLIKA UTGIFTER

Med hjälp av lån utan säkerheter via Fixura kan du finansiera till exempel renoveringar, resor eller till och med nya glasögon. Dessutom är återbetalningstiden upp till 60 månader. Du kan själv välja vilken summa du lånar och hur mycket du är beredd att betala för ditt lån varje månad. Det går snabbt att fylla i låneansökan och du förbinder dig inte till att lyfta ett lån utan säkerhet. Du kan bekanta dig med det låneerbjudande som du får av långivaren i lugn och ro.

SLÅ IHOP DINA SMÅ LÅN OCH SPARA PENGAR

Om du redan har många små konsumtionslån med hög ränta kan du ansöka om ett lån via Fixura som slår samman dessa till en av marknadens lägsta räntor och betala bort dem. På detta sätt sänks dina ränteutgifter och du sparar pengar varje månad. Genom att slå samman lån sparar du helt enkelt återbetalningskostnader genom att betala bort små lån snabbt. Låt alltså inte antalet små lån och räntorna på dem skjuta i höjden! Det är vettigt ur ekonomisk synvinkel att slå samman lån.

DET LÖNAR SIG ATT JÄMFÖRA LÅN

Genom att jämföra lån kan du spara reda pengar. Lånevillkoren hos olika långivare, som snabblånebolag, traditionella banker, internetbanker och person-till-person-låneföretag, kan variera kraftigt. När du jämför alternativen är det viktigast att hålla koll på den effektiva räntan som ger information om lånets totalkostnader. Jämför lånen, välj passande lånesumma och återbetalningstid och ansök om lån utan säkerhet redan idag!

ANSÖK OM LÅN

ÄR NÅGOT ÄNNU OKLART GÄLLANDE LÅNEN?

  Läs våra vanliga frågor

  Ta kontakt med oss via chatten eller info@fixura.fi