Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

LÅNA PENGAR

Lån från människor till andra människor.
Välj den månadsrat som passar dig så ger vi dig snabbt en låneoffert.
0 €
0 mån
från0€/mån*
Ansök nu

Låneerbjudandet förbinder dig inte till något

Suomen Vahvimmat Platina Den slutgiltiga årsräntan baserar sig på basis av den sökandes kreditklassificering och valda lånevillkor. Lånetiden varierar mellan 2-5 år. Den nominella räntan för lån är mellan 6-27%. Den effektiva räntan varierar mellan 14,99% och 50,00%. Exempel: Lånesumma 5 000 €, lånetiden är 2 år och den nominella räntan 14%. Kontoavgift 5,50 €/mån, öppningsavgift 375 € och förmedlingsavgiften 200 €. Då är den effektiva räntan 31,91% och månadsraten 253,90€. Raterna tillsammans blir 6093,54 €.

LÅN FRÅN MÄNNISKA TILL MÄNNISKA

Människor har genom alla tider lånat av varandra. Det är precis det som person-till-person-lån handlar om. Fixura förenar lånsökare och långivare och erbjuder en plattform där de kan komma överens om lånevillkoren. Fixura sköter allt pappersarbete. Detta gör lånandet mycket enkelt för båda parterna Eftersom person-till-person-lån alltid består av riktiga, befintliga pengar så bidrar lånen samtidigt till en stabilare och säkrare samhällsekonomi. Fixura är Finlands äldsta företag inom person-till-person-lån.

DET LÖNAR SIG ATT JÄMFÖRA LÅN

Genom att jämföra lån kan du spara pengar. Lånevillkoren hos olika långivare, som snabblånebolag, traditionella banker, internetbanker och person-till-person-låneföretag, kan variera kraftigt. När du jämför alternativen är det viktigt att hålla koll på den effektiva räntan som ger information om lånets totala kostnader. Jämför lånen, välj en lämplig lånesumma och återbetalningstid och ansök om ett lån utan säkerhet redan idag!

Varför lönar det sig att investera i person-till-person-lån?

GOD AVKASTNING MED MÅTTLIG RISK

Fixuras årliga avkastning på investeringar har i genomsnitt legat på 8,3%*, vilket är ett utmärkt resultat på dagens ränteplaceringsmarknad.

SMIDIGT

När du skapat ett placeringskonto och valt investeringskriterier så investerar systemet dina pengar automatiskt. Du kan sedan njuta av avkastningen.

RÄNTA PÅ RÄNTA

Genom att återinvestera ränteavkastningen du fått på person-till-person-lånen kan du dra nytta av ränta på ränta-fenomenet.

LÄS MER OM INVESTERING

*Genomsnittlig årlig avkastning under åren 2010–2017 efter avdrag av avgifter och kreditförluster.