Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

 

 

Fixura är ett utmärkt placeringsalternativ – resultatet är inte beroende av när du börjar

 

seteli 2

1. REGISTRERA DIG

Du kan skapa ett Fixura konto gratis genom att klicka på registrera dig länken. Med hjälp av identitetsbevis kan du skapa ett konto. Du kan också investera via ett företag.

 

salkku 3

2. SÄTT IN PENGAR PÅ DITT PLACERINGSKONTO

För över placeringssumman till ditt Fixura konto. Minimiplaceringen är 1000€ som du kan fördela på många olika lån.

 

kayra2

3. VÄLJ DINA INVESTERINGSKRITERIER

Via Fixura investerar du i lån med hjälp av vår automatiska placeringsfunktion. Systemet investerar automatiskt enligt de villkor du har valt. Läs mera om investeringar.

 

saastopossu 3

4. GRATTIS! DU SKAPADE ETT PLACERINGSKONTO

Årlig medelavkastning på investeringar har varit 7,9 % *. Om du vill kan du investera mera eller lyfta räntan och avkastningen du har fått.

 

*Årlig medelavkastning under åren 2010-2018 efter avdrag av avgifter och kreditförluster.

 

 

ATT PLACERA VIA FIXURA

Fixuras placeringsprodukt skiljer sig från andra placeringsprodukter på så sätt att du kan börja placera när som helst, med andra ord, det är alltid rätt tidpunkt att placera. Detta är möjligt eftersom vår produkt inte är bunden till börskurserna vilket också syns i den jämna värdeutvecklingen i våra kunders portföljer. Hemligheten bakom Fixura produkten är ränta-på-ränta effekten som innebär att när du återinvesterar dina ränteintäkter i nya placeringsobjekt höjs ränteavkastningen på din placering.

Det är lätt att börja placera. Du behöver bara bestämma hur mycket du vill placera, hur lång du vill att placeringstiden är och slå fast dina placeringskriterier. När du har ställt in villkoren för din portfölj sköter systemet om att återinvestera betalningsrater i nya lån enligt dina kriterier. Fixuras placeringsprodukt är ett behändigt alternativ eftersom du inte behöver följa upp dina placeringar aktivt.

Fixura är ett alternativ till traditionella placeringar. Person-till-person lån baserar sig på en urgammal princip - lika länge som det har funnits pengar har folk lånat pengar åt varandra. Man behöver inte lång erfarenhet av att placera eller stort placeringskapital för att placera via Fixura. Våra kunder använder Fixura som ett komplement till sin egen placeringsportfölj. Typiska kunder är aktie- och fondplacerare och bostads- och fastighetsplacerare.

Om du vill ha mera information om hur man går till väga för att börja spara kan du ta kontakt med vår kundsupport.