Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Att börja placera

Att placera i person-till-person lån är en utmärkt placeringsalternativ. Du har möjlighet att hjälpa andra människor samtidigt som du själv får en bra avkastning på dina pengar. Börja placera med en insats som passar dig i din livssituation. Det lönar inte sig att placera alla tillgångar på en gång. Minimiplaceringen är 1000€. Räkna ut hur mycket du kan placera utan att det belastar din egen ekonomi. Så kommer du bäst igång och du får pröva på hur Fixuras placeringsprodukt fungerar och senare kan du bestämma om du vill placera mera.  

Rätt tidpunkt att placera varje dag

Fixuras placeringsprodukt skiljer sig från andra placeringsprodukter på så sätt att du kan börja placera när som helst, med andra ord, det är rätt tidpunkt att placera varje dag. Detta är möjligt eftersom vår produkt inte är bunden till börskurserna och därför är volatiliteten låg vilket också syns i värdeutvecklingen i våra kunders portföljer. Hemligheten bakom Fixura produkten är ränta-på-ränta effekten som innebär att när du återinvesterar dina ränteintäkter i nya placeringsobjekt höjs ränteavkastningen på din placering. Det är lättare att börja placera om du gjort upp klara mål med din placering. Du behöver bara bestämma hur mycket du vill placera, hur lång du vill att placeringstiden är och hur hög risk du är beredd att ta. Fixuras placeringsprodukt är ett bra alternativ ifall du inte har tid att följa upp dina placeringar aktivt. När du har ställt in villkoren för din portfölj sköter den sig själv genom att återinvestera betalningsrater i nya lån enligt samma kriterier. Fixuras automatiska placeringsegenskap gör det möjligt att sprida placeringarna i små andelar. Läs mer om det automatiska placeringsalternativet.

Att placera via Fixura

Fixura är ett alternativ till traditionella placeringar. Person-till-person lån baserar sig på en urgammal affärsidé - lika länge som det har funnits pengar har folk lånat pengar åt varandra. Läs mer om att placera i person-till-person lån. Man behöver inte lång erfarenhet av att placera eller stort placeringskapital för att placera via Fixura. Våra kunder använder Fixura som ett komplement till sin egen placeringsportfölj. Typiska kunder är aktie- och fondplacerare, pensionssparare, bostads- och fastighetsplacerare och vanliga sparare. Om du vill ha mera information om hur man går till väga för att börja spara kan du ta kontakt med någon av våra representanter.

 

 

SKAPA ETT PLACERINGSKONTO GRATIS 

 

Fixura är ett utmärkt placeringsalternativ – resultatet är inte beroende av när du börjar

 

1  REGISTRERA DIG

Du kan skapa ett Fixura konto gratis genom att klicka på registrera dig länken.

fixura sijoitus tili

2  SÄTT IN PENGAR PÅ DITT PLACERINGSKONTO

För över din placeringssumma till ditt Fixura konto. Minimiplaceringen är 1000€ som du kan fördela på många olika lån.

talleta rahaa

3  Autoinvest

Via Fixura investerar du i person-till-person lån med hjälp av vår automatiska placeringsfunktion Autoinvest. Systemet investerar automatiskt enligt de villkor du har valt. Läs mera om den automatiska placeringsfunktionen.

sijoitus tapa

GRATTIS! DU SKAPADE ETT PLACERINGSKONTO!

Våra placerare har fått en avkastning på över 10% i året sedan företaget grundades.

 

SKAPA ETT PLACERINGSKONTO GRATIS