Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

 

Välitettyjen lainojen 90 miljoonan euron rajapyykki rikottu

 

Fixura on viimeisen 8 vuoden aikana auttanut ihmisiä lainaamaan rahaa toisilleen jo yli 90 miljoonan euron edestä. Vakaa kasvu on jatkunut yrityksen perustamisesta lähtien ja tavoite on kasvattaa asemaa kulutusluottoalalla. ”Markkinoilla kuhisee tällä hetkellä aika lailla. Pienillä ja ketterillä toimijoilla on hyvät mahdollisuudet haastaa perinteisiä toimijoita. Tuotekehitystä tehdään tälläkin hetkellä hihat heiluen” sanoo vastavalittu toimitusjohtaja Petter Lingonblad hymy huulillaan.

 

tilasto3

 

Vertaislainaaminen mahdollistaakin sijoittajalle loistavan pitkäjänteisen sijoituskohteen tarjoamalla hyvää ja tasaista tuottoa. Vertaislainaamisen markkina kasvaa hurjaa vauhtia ja kirii muiden rahoitusmuotojen rinnalle. Fixuran kautta sijoittaneet ovat saaneet vertaislainasijoitukselleen keskimäärin 8,3%* tuottoa.


Lisätietoja:
Petter Lingonblad
Toimitusjohtaja
Puh. 0500-749682
petter.lingonblad@fixura.com

 

Fixura - Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys

Fixuralla on tänä päivänä 100 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joten olemme Pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä. Suomen markkinoilla olemme luotettava uranuurtaja – kun aloitimme toimintamme vuonna 2010, muita vastaavia yrityksiä ei vielä ollut.

Lue lisää: www.fixura.fi

*Keskimääräinen vuosituotto kulujen ja luottotappioiden jälkeen vuosien 2010 ja 2017 välisenä aikana.