Tule mukaan yhdelle finanssimaailman nopeimmin kasvavista aloista.

 

Etsimme ympäri Suomea urheilija-asennetta omaavia henkilöitä


Fixura Oy Ab on Suomen vanhin ja suurin vertaislainoja välittävä yritys. Ala kasvaa räjähdysmäisesti. Tällä hetkellä Fixuralla on yli 70 000 rekisteröityä asiakasta ja olemme välittäneet lainoja yli 50 miljoonan euron arvosta. Sijoittajien keskimääräinen todellinen vuotuinen korkotuotto on yli 10 %. 

Kaikki avoimet työpaikkailmoitukset

 

Customer Support Agent

Fixura is Finlands first peer-to-peer lending company. We have over 75 000 registered customers and we have mediated loans for over 60 million euros. The average annual return for the investors is over 10% p.a.

We are looking for a Customer Support Agent to help with our german speaking investors. Your job is to look after of our investors located in Germany and other german speaking countries.

The qualities we are looking for are

• you speak german as your native language

• exellent language skills in finnish or english

• great customer care attitude

• flexibility, responsibility, ability to organise and prioritise tasks

We are offering a part-time position in an innovative and energetic company. Knowlege of other investment products is an advantage. The position will be filled as soon as possible.

Send your application and CV to tiina.makisalo@fixura.com

___________________________________________________

Fixura on Suomen vanhin vertaislainoja välittävä yritys. Tällä hetkellä Fixuralla on yli 75 000 rekisteröitynyttä asiakasta ja olemme välittäneet lainoja yli 60 miljoonan euron arvosta. Sijoittajien keskimääräinen todellinen vuotuinen korkotuotto on yli 10 %.

Nyt etsimme kasvavaan joukkoomme saksankielen taitoista sijoitusasiakaspalvelijaa. Tehtävänäsi on vastata Saksasta ja muista saksankielisistä maista tulevien sijoittaja-asiakkaidemme yhteydenottoihin.

Edellytämme sinulta

• äidinkielen tasoista saksankielen taitoa

• hyvää suomen- tai englanninkielen taitoa

• hyvää asiakaspalveluasennetta

• joustavuutta, järjestelmällisyyttä ja vastuuntuntoa

Tehtävässä on eduksi myös muiden sijoitustuotteiden tunteminen. Tarjoamme töitä iloisessa ja nuorekkaassa työyhteisössä nopeasti kehittyvällä alalla. Työsuhde on aluksi osa-aikainen. Täytämme paikan heti oikean henkilön löydyttyä. Edellytämme työntekijältä nuhteetonta taustaa.

Lähetä hakemus ja CV tiina.makisalo@fixura.com

 

Myyntiedustaja

Luo tulevaisuutesi nopeasti kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Haemme sijoitusten markkinointiin ja välittämiseen useita yrittäjäpohjaisia myyntiedustajia koko Suomen alueelle. Työtehtäviisi kuuluvat uusien sijoitusasiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamisten järjestäminen ja hoitaminen, asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen sekä erilaisiin asiakastilaisuuksiin osallistuminen.
Fixuran asiakkaita ovat niin yksityiset sijoittajat kuin yrityksetkin. Työpanoksellasi on suora vaikutus palkkaasi, joten määrätietoisuus, aktiivisuus ja tavoitteellisuus ovat tapasi työskennellä ja sinulla on kova tahto menestyä. Valmis oma verkostosi alueellasi on etu, mutta me autamme myös sinua alkuun. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti joko suomeksi tai ruotsiksi, riippuen asuinpaikastasi. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Palkka on provisiopohjainen, todella kilpailukykyinen, ilman ylärajaa. Tuotteena sinulla on yli 10 % tuottava sijoitustuote nopeasti kasvavalla toimialalla. Alkuun pääset nopeasti ilman alkuinvestointeja. Palkkio maksetaan ensisijaisesti tuloksesta. Alussa saat todella houkuttelevan ”boostauspaketin”. Meillä on toimistot Helsingissä ja Vaasassa. Muualla Suomessa voit hyvin työskennellä kotitoimistoltasi käsin. Toivomme, että sinulla on omat työvälineet. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja loistavan tiimin tuen sekä yhtiön tehokkaiden markkinointitoimenpiteiden hyödyt. Tehtävää on mahdollisuus hoitaa myös osa-aikaisesti. Oletko sinä hakemamme tuloksentekijä? Jos kiinnostuit, hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: sebastian.norrgard@fixura.com Käsittelemme hakemuksia niiden saapuessa ja tehtävät täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sebastian Norrgård p. 050 433 5050.