Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Tule mukaan yhdelle finanssimaailman nopeimmin kasvavista aloista.

Fixura Oy Ab on Suomen vanhin vertaislainoja välittävä yritys. Ala kasvaa räjähdysmäisesti. Tällä hetkellä Fixuralla on yli 95 000 rekisteröityä asiakasta ja olemme välittäneet lainoja yli 80 miljoonan euron arvosta. 

 

Kaikki avoimet työpaikkailmoitukset

Myyntiedustaja

Luo tulevaisuutesi nopeasti kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä. Haemme sijoitusten markkinointiin ja välittämiseen useita yrittäjäpohjaisia myyntiedustajia koko Suomen alueelle. Työtehtäviisi kuuluvat uusien sijoitusasiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamisten järjestäminen ja hoitaminen, asiakassuhteiden ylläpito ja kehittäminen sekä erilaisiin asiakastilaisuuksiin osallistuminen.
Fixuran asiakkaita ovat niin yksityiset sijoittajat kuin yrityksetkin. Työpanoksellasi on suora vaikutus palkkaasi, joten määrätietoisuus, aktiivisuus ja tavoitteellisuus ovat tapasi työskennellä ja sinulla on kova tahto menestyä. Valmis oma verkostosi alueellasi on etu, mutta me autamme myös sinua alkuun. Kommunikoit sujuvasti niin suullisesti kuin kirjallisesti joko suomeksi tai ruotsiksi, riippuen asuinpaikastasi. Englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Palkka on provisiopohjainen, todella kilpailukykyinen, ilman ylärajaa. Tuotteena sinulla on yli 10 % tuottava sijoitustuote nopeasti kasvavalla toimialalla. Alkuun pääset nopeasti ilman alkuinvestointeja. Palkkio maksetaan ensisijaisesti tuloksesta. Alussa saat todella houkuttelevan ”boostauspaketin”. Meillä on toimistot Helsingissä ja Vaasassa. Muualla Suomessa voit hyvin työskennellä kotitoimistoltasi käsin. Toivomme, että sinulla on omat työvälineet. Tehtävään saat hyvän perehdytyksen ja loistavan tiimin tuen sekä yhtiön tehokkaiden markkinointitoimenpiteiden hyödyt. Tehtävää on mahdollisuus hoitaa myös osa-aikaisesti. Oletko sinä hakemamme tuloksentekijä? Jos kiinnostuit, hae tehtävään lähettämällä hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteeseen: sebastian.norrgard@fixura.com Käsittelemme hakemuksia niiden saapuessa ja tehtävät täytetään sopivan hakijan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Sebastian Norrgård p. 050 433 5050.