Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Hae Vertaislainaa

Reiluja lainoja ihmisiltä ihmisille.
Valitse sopiva kuukausierä – saat lainatarjouksen nopeasti!
0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.

Vertaislaina on maailman vanhin lainamuoto

Vertaislainojen idea perustuu iänaikaiseen periaatteeseen: yksityishenkilöiden välisille lainoille. Englannin kielessä ilmiö kulkee nimellä P2P lending tai peer-to-peer lending. Uuden tekniikan avulla lainaa myöntävien ja lainaa tarvitsevien tahojen on entistä helpompaa löytää toisensa. Jotkut alan yritykset ovat henkilölainojen sijaan erikoistuneita pienten yritysten rahoittamiseen, ja vertaislainat ovat näin ollen sukua myös joukkorahoitukselle. Ilmiö on osa suurempaa maailmanlaajuista muutosta, jossa uusia rahoitusmuotoja syntyy pankkien ja muiden perinteisten rahoituslaitosten rinnalle. Englannin kielessä tästä käytetään usein käsitettä ”sharing economy”.

VERTAISLAINA ON OSA JAKAMISTALOUTTA

Olemme osa kansainvälistä jakamistaloutta – ilmiötä, jossa täysin uudet rahoitusmuodot kasvavat pankkien ja perinteisten rahoituslaitosten ohella. Välitämme vain olemassa olevaa rahaa ja näin toimimme vakaamman ja turvallisemman kansantalouden puolesta.

IHMISELTÄ IHMISELLE

Ihmiset ovat kautta aikojen lainanneet rahaa toisilleen. Vertaislainassa on kyse juuri tästä: ihminen lainaa rahaa toiselle ihmiselle. Itse lainan antaminen ja hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Fixura yhdistää lainanhakijat ja lainanantajat, antaa heidän yhdessä sopia lainojen ehdoista ja hoitaa kaikki paperityöt heidän puolestaan.

Fixura on Suomen vanhin vertaislainayritys

Fixuran kotisivut ovat kohtaamispaikka, jossa kaksi ryhmää löytää toisensa: he jotka haluavat lainata rahaa ja he jotka ovat sitä heille valmiita lainaamaan. Lainanottajat ja lainanantajat sopivat keskenään lainoihin liittyvistä ehdoista. Fixura hoitaa kaiken asiaan liittyvän paperityön.

Järkevä Laina

Hae vertaislainaa talouteesi sopivalla summalla ja maksuajalla.

Hae vertaislainaa

Vertaislaina sijoituksena

Osakemarkkinoista riippumaton.
Hyvä tuotto kohtuullisella riskillä.

Luo sijoitustili