Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Vakuudeton laina omilla ehdoillasi

Jos sinulla on säännölliset tulot, eikä luottomerkintää, voit hakea kauttamme lainaa nopeasti ja vaivattomasti ilman vakuuksia tai takaajaa.


Hae vakuudeton laina

 

 

Vakuudeton laina – sinun ehtosi

● 1000-10 000 €
● 
Lainakorko 6–27 %
● 
Lainapäätös nopeasti
● 
Ei vakuuksia tai takaajaa


Käyttämällä lainalaskuria näet yksityiskohtaisesti, millainen lainan maksusuunnitelma on erilaisilla lainaehdoilla.

Fixuran kautta voit nopeasti hakea vakuudetonta lainaa netistä. Netistä haettu vakuudeton kulutusluottomme on järkevä, koska lainaajana saat päättää itse kaikista lainaan liittyvistä ehdoista.

vakuudeton laina
 

 

Fixura laina

LAINANHAKUPROSESSI

1. Valitse itse lainasumma, korko ja takaisinmaksuaika
2. Täytä lainahakemus helposti netissä
3. Saat lainapäätöksen ja -tarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä
4. Kun hyväksyt tarjouksen, rahat maksetaan sinulle 1–2 työpäivän aikana

 

Fixura vakuudeton laina

Vakuudeton laina – 1000–10000 euroa

Useimpien luottojen myöntämisen ehtona on vakuus. Lainan vakuutena voi olla esimerkiksi asunto, talletukset, muu omaisuus tai toisen henkilön antama takaus. Lainan vakuuksien tarkoituksena on turvata luotonantajalle lainan takaisinmaksu. Fixura välittämät lainat ovat niin sanottuja vertaislainoja eli lainaa yksityishenkilöiden välillä. Vertaislaina on vakuudeton laina, joka on myönnetty kuluttamista varten ja jota hakiessa ei tarvitse pyytää sukulaisia tai ystäviä lainan takaajiksi. 

Voit hakea vakuudetonta lainaa 1000–10000 euroa, ilman vakuuksia tai takaajia. Voit myös valita juuri sellaiset lainaehdot (laina-aika, summa ja korko), jotka sopivat sinulle parhaiten. 

Ketä voi hakea lainaa

Vakuudetonta lainaa voit hakea mikäli olet 21 vuotias Suomen kansalainen, jolla on luottotiedot kunnossa, verkkopankkitunnukset, matkapuhelinliittymä, suomalainen pankkitili ja sähköpostiosoite. Voit hakea lainaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen, mutta muista mainita käyttötarkoituksesi hakemuksessasi. Hae vakuudetonta lainaa esimerkiksi kodin remontointiin, ostaaksesi auton tai maksaaksesi pois vanhoja, korkeakorkoisia lainoja. Koron ja takaisinmaksuajan päätät itse.

 

Hae laina