Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Sijoittamisen aloittaminen

Vertaislaina on oivallinen sijoitusmuoto - se antaa sinulle mahdollisuuden auttaa lainaa tarvitsevia ihmisiä samalla, kun saat siitä itsellesi hyvän tuoton. Aloita sijoittamisen sinulle sopivalla panostuksella. Ei kannata sijoittaa kaikkia varoja kerralla. Minimisijoitus on 1000€. Selvitä ensin, miten paljon voit sijoittaa, niin että se ei rasita omaa taloutta. Näin pääset alkuun ja kokeilemaan miten Fixuran sijoitustuote toimii ja myöhemmin päättää haluatko tallettaa enemmän.  

Aina on oikea aika sijoittaa

Fixuran sijoitustuote eroaa muista sijoitustuotteista siten, että voit aloittaa sijoittamisen milloin vain, eli aina on oikea aika sijoittaa. Tämä johtuu siitä että tuotteemme ei ole sidoksissa osakemarkkinoihin ja siksi volaliteetti on alhainen, joka myös näkyy asiakkaidemme salkkujen arvonkehityksessä. Fixura tuoteen salaisuus perustuu korkoa korolle efektiin, joka tarkoittaa sitä että kun uudelleen sijoitat korkotuottosi uusiin sijoituskohteisiin, kertyy sijoituksellesi lisää korkotuottoa. Sijoittamisen aloittaminen on helpompaa, kun olet luonut itsellesi selkeät tavoitteet. Määrität ainoastaan kuinka paljon haluat sijoittaa, kuinka pitkäksi ajaksi ja mikä on riskihalukkuutesi. Fixuran sijoitustuote on sopiva vaihtoehto, jos sinulla ei ole aikaa seurata aktiivisesti sijoituksiasi. Kun olet asettanut salkkusi ehdot, huolehtii se itse itsestään jatkosijoittamalla maksueriä uusiin lainoihin samojen kriteereiden mukaan. Fixuran automaattinen sijoitusominaisuus mahdollistaa sijoituksen hajauttamisen pieniin osiin. Lue lisää automaattisesta sijoitusominaisuudesta.

Sijoittaminen Fixuran kautta

Fixura on vaihtoehto perinteisille sijoituksille. Vertaislaina perustuu ikivanhaan periaatteeseen – niin kauan kuin rahaa on ollut olemassa, ihmiset ovat lainanneet sitä toisilleen. Lue lisää vertaislaina sijoittamisesta. Sijoittaminen Fixuran kautta ei vaadi sijoittajalta pitkää sijoituskokemusta tai suurta sijoituspääomaa. Asiakkaamme käyttävät Fixuraa täydentääkseen omaa sijoitussalkkuaan. Tyypilliset asiakkaat ovat, osake- ja rahastosijoittajat, eläkesäästäjät, asunto- ja kiinteistösijoittajat ja säästäjät. Mikäli haluat lisätietoa sijoittamisen aloittamisesta voit ottaa yhteyttä edustajiimme.

 

LUO ILMAINEN SIJOITUSTILI

 

Fixura on oivallinen sijoitus - aina on oikea aika sijoittaa.

 

1  REKISTERÖIDY

Voit luoda ilmaisen Fixura tilin klikkaamalla rekisteröidy linkkiä.

fixura sijoitus tili

2  TALLETA RAHAA SIJOITUSTILILLESI

Siirrä haluamasi sijoitussumma Fixura tilillesi. Minimitalletus on 1000€, jonka voit jo hajauttaa monen eri lainaan.

talleta rahaa

3  Autoinvest

Fixuran kautta sijoitat vertaislainoihin automaattisen sijoitustoiminnon Autoinvestin avulla. Järjestelmämme sijoittaa puolestasi asettamiesi sijoituskriteerien mukaisesti. Lue lisää automaattisesta sijoitusominaisuudesta.

sijoitus tapa

ONNEA! LOIT ITSELLESI SIJOITUSTILIN

Sijoittajamme ovat saaneet yli 10% vuosittaista tuottoa, yrityksemme perustamisesta lähtien.

 

LUO ILMAINEN SIJOITUSTILI