Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

 

FIXURA ON OIVALLINEN SIJOITUS – AINA ON OIKEA AIKA SIJOITTAA

 

seteli 2

1. REKISTERÖIDY

Voit luoda ilmaisen Fixura-tilin klikkaamalla rekisteröidy linkkiä. Tilin luonti onnistuu henkilöllisyystodistuksen avulla. Voi sijoittaa myös yrityksen kautta.

 

salkku 3

2. TALLETA RAHAA SIJOITUSTILILLESI

Siirrä haluamasi sijoitussumma Fixura tilillesi. Minimisijoitus on 1 000€, jonka voit hajauttaa jo kymmeniin eri lainoihin.

 

kayra2

3. ASETA SIJOITUSKRITEERISI

Fixuran kautta sijoitat lainoihin automaattisen sijoitustoiminnon avulla. Järjestelmämme sijoittaa puolestasi asettamiesi sijoituskriteerien mukaisesti. Lue lisää sijoittamisesta.

 

saastopossu 3

4. NAUTI TUOTOISTA

Sijoitusten vuosittainen tuotto on ollut keskimäärin 7,9 %*. Voit halutessasi sijoittaa lisää tai nostaa saamiasi korkoja ja lyhennyksiä.

 

 

*Keskimääräinen vuosituotto kulujen ja luottotappioiden jälkeen vuosien 2010 ja 2018 välisenä aikana.

 

SIJOITTAMINEN FIXURAN KAUTTA

Fixuran korkosijoitustuote eroaa muista sijoitustuotteista siten, että voit aloittaa sijoittamisen, milloin vain eli aina on oikea aika sijoittaa. Tuote ei ole sidoksissa osakemarkkinoihin, mikä myös näkyy asiakkaidemme salkkujen tasaisessa arvonkehityksessä. Fixura korkosijoitustuotteen salaisuus perustuu korkoa korolle efektiin. Kun uudelleen sijoitat korkotuottosi uusiin lainoihin, kertyy korollesi korkoa.

Sijoittamisen aloittaminen on helppoa. Aloittaaksesi sinun tulee päättää sijoituspääoman määrä, sijoitusaika sekä sijoituskriteerisi. Kun olet asettanut salkkusi ehdot, järjestelmä huolehtii sijoituksestasi uudelleensijoittamalla tulovirtaa uusiin lainoihin kriteereidesi mukaan. Fixuran sijoitustuote on helppo vaihtoehto, sillä sinun ei tarvitse seurata aktiivisesti sijoituksiasi.

Fixura on vaihtoehto perinteisille sijoituksille. Vertaislaina perustuu ikivanhaan periaatteeseen – niin kauan kuin rahaa on ollut olemassa, ihmiset ovat lainanneet sitä toisilleen. Sijoittaminen Fixuran kautta ei vaadi sijoittajalta pitkää sijoituskokemusta tai suurta sijoituspääomaa. Fixuran korkosijoitustuote sopii täydellisesti täydentämään mm. osake- ja rahastosijoittajien sekä asunto- ja kiinteistösijoittajien sijoitusportfoliota.

Mikäli haluat lisätietoa sijoittamisen aloittamisesta, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.