Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Autoinvest

Automaattisen sijoitusominaisuuden avulla voit valita omat kriteerisi luotonantoon. Automaattinen sijoitusominaisuus investoi automaattisesti, kun rahaa on käytettävissä Fixura-tililläsi. Voit sijoittaa halutessasi myös manuaalisesti vaikka sinulla olisi automaattinen sijoitusominaisuus käytössä. Automaattinen sijoitusominaisuus hajauttaa riskiä mahdollisimman paljon ja yhteen lainaan tehtävän sijoituksen maksimikoko määräytyy sijoittajan kriteerien mukaan. Voit milloin tahansa ottaa ominaisuuden käyttöön tai poistaa sen. Käyttäessäsi ominaisuutta luot helposti itsellesi optimoidun sijoitussalkun, joka huolehtii itsestään.

Riskit hajautetaan

Kaikkia munia ei ole viisasta laittaa samaan koriin. Fixuran automaattinen sijoitusominaisuus hajauttaa ja sijoittaa puolestasi. Fixura mahdollistaa sijoituksen hajauttamisen pieniin osiin, jopa tuhansiin eri lainoihin.

Huolehtii itsestään

Fixuran automaattinen sijoitusominaisuus on vaihtoehto, sinulle, jolla ei ole aikaa tai mielenkiintoa poimia sijoituskohteita manuaalisesti. Kun olet määrittänyt salkkusi ehdot, se huolehtii itse itsestään jatkosijoittamalla maksueriä uusin lainoihin itse valitsemiesi kriteereiden mukaan.  

Minimoi riskit ja kasvata tuottoa

Hajauta salkku

Sijoittamisessa on tärkeää muistaa hajauttaa rahat useammalle lainanottajalle. Uudelleensijoittaminen lisää hajautusta. 

Uudelleensijoita

Uudelleensijoittaminen kasvattaa tuottoa. Kun korkovoitot sijoitetaan uudelleen, hyödyt korkoa korolle efektistä.

Lisää riskiä

Mikäli kriteerisi ovat liian tiukat, saattaa sijoituksesi jäädä Fixura-tilille ilman korkoa. Ratkaisu on nostaa salkun riskiä. Tuotto ja riski kulkevat käsi kädessä. 

Talleta ja sijoita

Säännöllinen tallettaminen ja sijoittaminen kasvattaa tuottoa. Pitämällä jatkuvasti pääoman ja koron sijoitettuna maksimoit tuottomahdollisuutesi.  


 

 


ROI Ennuste