Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Autoinvest

Automaattisen sijoitustoiminnon avulla voit valita omat kriteerisi luotonantoon. Automaattinen sijoitustoiminto investoi automaattisesti, kun rahaa on käytettävissä Fixura-tililläsi. Automaattinen sijoitustoiminto hajauttaa riskiä mahdollisimman paljon ja yhteen lainaan tehtävän sijoituksen maksimikoko määräytyy sijoittajan kriteerien mukaan. Voit milloin tahansa ottaa toiminnon käyttöön tai poistaa sen. Huom! kun toiminto on pois käytöstä, ei rahoja sijoiteta. Käyttäessäsi toimintoa luot helposti itsellesi optimoidun sijoitussalkun, joka huolehtii itsestään.

Riskit hajautetaan

Kaikkia munia ei ole viisasta laittaa samaan koriin. Fixuran automaattinen sijoitustoiminto hajauttaa ja sijoittaa puolestasi. Fixura mahdollistaa sijoituksen hajauttamisen pieniin osiin, jopa tuhansiin eri lainoihin.

Huolehtii itsestään

Kun olet määrittänyt salkkusi ehdot, huolehti se itse itsestään jatkosijoittamalla maksueriä uusin lainoihin valitsemiesi kriteereiden mukaan. 

Minimoi riskit ja kasvata tuottoa

Hajauta salkku

Sijoittamisessa on tärkeää muistaa hajauttaa rahat useammalle lainanottajalle. Uudelleensijoittaminen lisää hajautusta. 

Uudelleensijoita

Uudelleensijoittaminen kasvattaa tuottoa. Kun korkovoitot sijoitetaan uudelleen, hyödyt korkoa korolle efektistä.

Lisää riskiä

Mikäli kriteerisi ovat liian tiukat, saattaa sijoituksesi jäädä Fixura-tilille ilman korkoa. Ratkaisu on nostaa salkun riskiä. Tuotto ja riski kulkevat käsi kädessä. 

Talleta ja sijoita

Säännöllinen tallettaminen ja sijoittaminen kasvattaa tuottoa. Pitämällä jatkuvasti pääoman ja koron sijoitettuna maksimoit tuottomahdollisuutesi.  


 

 


ROI Ennuste