Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Vertaislainasijoittaminen

Vertaislaina on oivallinen sijoitusmuoto - se antaa sinulle mahdollisuuden auttaa lainaa tarvitsevia ihmisiä samalla kun saat siitä itsellesi hyvän tuoton.

 

NÄIN ALOITAT SIJOITTAMISEN

Tilastot

Loading stats...

 

LUO ILMAINEN SIJOITUSTILI 

 

 

 

1  TUOTTO 10%

Fixuran keskimääräinen nettotuotto on yhtiön alkuajoista lähtien ollut yli 10 prosenttia vuodessa. Liukuva 12 kk tuotto on 13,5 prosenttia. Nykyisillä korkosijoitusmarkkinoilla se on erinomainen tulos.

2  EI AJOITUSRISKIÄ

Toisin kuin pörssisijoittamisessa, ajoitus ei vaikuta vertaislainojen tuottoihin, vaan sijoittamisen voi aloittaa milloin tahansa. Vertaislainat vähentävät sijoitussalkun volatiliteettia, koska ne eivät ole sidoksissa pörssikursseihin.

3  TASAISTA KASSAVIRTAA

Vertaislaina tarjoaa sijoittajille tasaista tuloa, aivan kuten vuokra-asunto. Kun lainanottajat lyhentävät lainaansa joka kuukausi, sijoittaja voi halutessaan nostaa tulon tai sijoittaa sen uudestaan.

4  RISKIT HAJAUTETAAN

Fixura hajauttaa kaikki sijoitukset jopa satoihin eri lainoihin. Tällä tavalla yksittäisen lainanottajan maksuviivästyksillä ei ole merkittävää vaikutusta lainasalkun kokonaistuottoon.

Aina oikea aika sijoittaa

Sijoittajalle vertaislaina tarjoaa tasaista kassavirtaa ja pörssikursseista riippumatonta vakaata tuottoa. Fixuran perustamisesta lähtien tuotto on ollut keskimäärin yli 10 % vuodessa. Fixuralla on tänä päivänä yli 80 000 rekisteröitynyttä käyttäjää, joten olemme Pohjoismaiden suurimpia vertaislainayrityksiä. Suomen markkinoilla olemme uranuurtajia kun aloitimme toimintamme vuonna 2010, muita vastaavia yrityksiä ei vielä ollut.

Autoinvest

Riskien vähentämiseksi sijoitukset tulee aina hajauttaa moneen eri lainaan. Kun käytät automaattista sijoitustoimintoa, järjestelmämme hoitaa hajautuksen sekä uudelleen sijoittamisen puolestasi, asettamillasi kriteereillä. Haluamme tarjota sijoittajillemme parhaan hajautuksen ja tehdä sijoittamisesta myös mahdollisimman helppoa. Autoinvestin käyttäminen ei tuo sijoittajille lisäkuluja, vaan se on maksuton.

Lue lisää

Luottoluokitus osana sijoitusriskien minimointia

Luottotappioriskien minimoimiseksi Fixuralla on tarkat ehdot lainaa hakeville henkilöille: Lainanhakijan on oltava 21–68-vuotias Suomessa vakituisesti asuva henkilö, jolla on säännölliset tulot. Henkilöt, joilla on maksuhäiriömerkintöjä, eivät voi hakea lainaa Fixuran kautta. Myös henkilöt, jotka ovat laiminlyöneet takaisinmaksunsa Fixuran kautta aiemmin haetuissa lainoissa, eivät voi hakea uudestaan lainaa Fixuran kautta. Kaikki lainanhakijat saavat luottoluokituksen, joka perustuu Soliditet (Bisnode Finland) luottotietoihin, heidän arvioonsa henkilön luottokelpoisuudesta sekä Fixuran omiin tilastoihin. 

 

 

LUO ILMAINEN SIJOITUSTILI