Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

VAIVATONTA SIJOITTAMISTA

Aina ajankohtainen. Järkivalinta.

ALOITA SIJOITTAMINEN

MIKSI SIJOITTAA?

salkku 3

KORKOA KOROLLE

Voit uudelleensijoittaa lainoista saamasi korkotuotot ja samalla hyödyt korkoa korolle efektistä.

 

kayra2

HYVÄ TUOTTO KOHTUULLISELLA RISKILLÄ

Sijoitusten vuosittainen tuotto on ollut keskimäärin 7,9 %*. Nykyisillä korkosijoitusmarkkinoilla se on erinomainen tulos.

 

saastopossu 3

VAIVATONTA

Kun olet luonut sijoitustilisi ja valinnut sijoituskriteerisi, järjestelmä sijoittaa automaattisesti rahasi ja voit nauttia sijoituksen tuotoista.
*Keskimääräinen vuosituotto kulujen ja luottotappioiden jälkeen vuosien 2010 ja 2018 välisenä aikana.

Tilastot

Loading stats...

AINA AJANKOHTAINEN

Sijoitustuotteemme eroaa perinteisestä osake- tai korkosijoittamisesta edukseen siten, että Fixuran korkosijoitustuotteeseen sijoittaminen on aina järkevää ajankohdasta riippumatta. Talouden nopeat syklit eivät samalla tavalla heilauttele sijoittajan saamaa tuottoa ajankohdan mukaan, toisin kuin esimerkiksi osakesijoittamisessa tai perinteisessä korkosijoittamisessa. Asiakkaan ei tarvitse murehtia, milloin on oikea hetki sijoittaa. Aina on oikea hetki.

LUO ILMAINEN SIJOITUSTILI

SIJOITTAMINEN LAINOIHIN ON VAIVATONTA

Sijoittamalla Fixuran korkosijoitustuotteeseen sijoittaja nukkuu yönsä hyvin. Kun asiakas on tehnyt sijoituspäätöksen ja siirtänyt pääoman meille edelleen lainattavaksi, voi hän käytännössä unohtaa koko sijoituksen ja nauttia sen tuotoista. Ja jos kysyttävää sattuisi tulemaan, saa hän apua erinomaiselta asiakaspalvelultamme hänelle sopivimman kanavan kautta, verkossa, puhelimitse tai henkilökohtaisen tapaamisen kautta. Luonnollisesti tarjoamme asiakkaan käyttöön myös tietoa ja raportteja sijoituksen kehityksestä.

 

 

SITOUTUNUT

Olemme sitoutuneet asiakkaisiimme samalla tavalla, kun olemme sitoutuneet toisiimme alan ammattilaisina. Sitoutuminen näkyy omistajina, jotka takaavat omilla kasvoillaan laadukkaan palvelumme sekä sijoittajina, joista yhdeksän kymmenestä uudelleen sijoittaa korkotuotteeseemme.

 

 

VAKAVARAINEN

Laaja omistuspohjamme sekä sitoutuneet sijoittajamme takaavat yrityksemme maksuvalmiuden. Yrityksellämme on huipputason AAA-luottoluokitus, joka myönnetään vain vajaalle prosentille suomalaisista yrityksistä. Näin todennamme virallisten luokituslaitosten kautta olevamme asiakkaidemme luottamuksen arvoinen.

 

 

JÄRKIVALINTA

Tarjoamme pitkäjänteiselle sijoittajalle hyvän ja tasaisen tuoton kohtuullisella riskillä korkosijoittamisen kautta. Ja mikä parasta, koska tuotteemme ei ole riippuvainen osakemarkkinoiden heilahteluista, ei tuotteeseemme sisälly samanlaista ajoitukseen liittyvää riskiä.

 

 

NÄIN ALOITAT SIJOITTAMISEN

Fixuran korkosijoitustuote on oivallinen – se antaa sinulle mahdollisuuden auttaa lainaa tarvitsevia ihmisiä samalla, kun saat siitä itsellesi hyvän tuoton. Aloita sijoittaminen sinulle sopivalla panostuksella. Minimisijoitus on 1000€. Selvitä ensin, miten paljon voit sijoittaa, niin että se ei rasita omaa talouttasi. Näin pääset alkuun ja kokeilemaan, miten Fixuran sijoitustuote toimii ja myöhemmin päättää haluatko sijoittaa enemmän.

TUTUSTU LISÄÄ

TARVITSETKO APUA SIJOITTAMISEEN LIITYEN?

  Ota yhteyttä asiakaspalveluun chatin kautta tai info@fixura.com