Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Rahaa heti ilman vakuuksia Fixuralta

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.
Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Esimerkki: Lainasumma 5 000€, 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, Tilinhoitomaksut-kk 5,50€, Avausmaksu 375€, Kokonaiskulut 707€. Todellinen vuosikorko 31,91%. Erät yhteensä 6 093,54 €. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Fixura lainan Nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä.

 

Laina on usein muita edullisempi

Kun haet rahaa omin ehdoin, varmistat itsellesi parhaat lainaehdot ja säästät kuluissa.

Et tarvitse takaajia ja vakuuksia

Jos sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintää, voit hakea rahaa heti Fixuran kautta ilman takaajia.

Hakeminen ei vielä sido sinua nostamaan lainaa

Kun jätät hakemuksen meidän kauttamme, voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen.

Lainassa kiinteä korko

Fixura lainan lainakorko on 6-27%. Lainan lopullinen korko määräytyy hakijan luottoluokituksen perusteella.Yllättävä meno tulossa? - Fixuralta saat lainaa nopeasti

 

Ketä voi hakea rahaa heti ilman vakuuksia?

Jos sinulla on säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintää, voit hakea kauttamme rahaa heti ja vaivattomasti ilman vakuuksia tai takaajaa. Fixura lainaa heti 1 000 - 10 000 euroa ilman vakuuksia.. Fixuran lainapalvelun kautta voit saada rahaa netistä, valitsemillasi lainaehdoilla. Lainat ovat usein muita lainapalveluita halvempia. 

 

Yhdistä lainat ja säästä rahaa heti!

Voit yhdistää lainat hakemalla Fixuran kautta vertaislainaa ja maksaa kaikki pienemmät isokorkoiset lainasi kerralla pois. Käytä alempikorkoisempaa vertaislainaa lainojen yhdistämiseen eli isokorkoisempien lainojen poismaksuun kertaheitolla. Se on kannattavaa ja säästää rahaa heti.

Lainaa rahaa heti edullisesti ja nopeasti

Kun tarvitset hieman ylimääräistä rahaa heti, hae rahaa Fixuran kautta. Meillä saat itse valita summan ja takaisinmaksuajan.


rahaa heti