Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Unohda vippi ja hae halvempaa vertaislainaa!

Valitse Fixuran vertaislaina, joka on edullisempi kuin vippi. Lainan hakeminen Fixuran kautta on nopeaa ja helppoa - omilla pankkitunnuksillasi.


Hae lainaa

 

Vippi on kallis ratkaisu

Netin kautta haetuista lainoista vippi on usein kallein vaihtoehto ja niissä todelliset vuosikorkot voivat nousta korkeiksi. Vipin ottamista kannattaa miettiä tarkkaan. Nykyään on olemassa parempia vaihtoehtoja vipin tilalle. Vertaile lainojen korkoja ja muita kuluja ennen kuin päätät hakea vippiä.


Tilanteessa, jossa omat sen hetkiset rahat eivät riitä ostosten tekemiseen, pikavippi alkaa kuulostaa helpolta ja vaivattomalta ratkaisulta. Jotkut ovat kuitenkin joutuneet ongelmiin pikavippien kanssa: pienten lainojen saaminen on niin helppoa, että takaisinmaksusta huolehtiminen on jäänyt taka-alalle. Pahimmillaan lopputuloksena on kasa maksamattomia pikavippejä, ja kierre on syntynyt.

Vertaislaina fiksumpi valinta kuin vippi

Kalliin vipin sijasta voit harkita Fixuran vertaislainaa. Fixurassa voit määritellä lainaehdot itse, laina on usein muita palveluita halvempi. Saat siis itse määrittää lainan summan ja takaisinmaksuajan. Lähetämme sinulle lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Lainahakemuksen tekeminen ei siis vielä sido sinua nostamaan lainaa.

Millaisen lainan voin saada?

Jos sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintää, voit hakea Fixuran lainaa ilman takaajia. Hae pienlaina netissä nopeasti ja helposti.


Voit hakea luottoa 1 000–10 000 euroa. Alimmillaan saat lainan 6 prosentin vuosikorolla, ja takaisinmaksuaika voi enimmillään olla jopa 60 kuukautta. Fixura lainan lainakorko on 6-27% välillä. 

       vippi 

 

Fixura laina

  LAINANHAKUPROSESSI

  1. Valitse itse lainasumma ja takaisinmaksuaika
  2. Täytä lainahakemus helposti netissä
  3. Saat lainapäätöksen ja -tarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, rahat maksetaan sinulle 1–2 työpäivän aikana

 

 

 

vipit

Miksi Fixura?

 

Fixuran vertaislaina on halpa ja luotettava:

vippi heti tilille Valitset itse lainan ehdot

vippi Et tarvitse takaajia ja vakuuksia

vippi heti Laina on usein muita edullisempi

 Haet lainan helposti netissä omilla pankkitunnuksillasi

 Lainapäätös on nopea

 Hakeminen ei vielä sido sinua nostamaan lainaa

 Asiakaspalvelumme auttaa sinua

 Palvelussa ei ole piilokuluja

 

 

FIXURAN VERTAISLAINA


Vertaislaina perustuu ikivanhaan perinteeseen – ihmiset
lainaavat rahaa toisilleen. Fixuran kotisivuilla lainan tarvitsijat ja lainan tarjoajat saatetaan yhteen. Molemmat osapuolet määrittelevät haluamansa lainaehdot, ja kun ehdot kohtaavat, laina syntyy. Kaikki tapahtuu nimettömästi, luotettavasti ja helposti verkossa. Fixuran palvelulla on jo yli 95 000 tyytyväistä käyttäjää.
vertaislaina