Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Vaihda kalliit vipit turvalliseen vertaislainaan

Maksatko korkeaa korkoa monesta erillisestä vipistä? Yhdistä vipit Fixuran halvemmalla vertaislainalla, se säästää sinulle selvää rahaa!


Hae lainaa

 

FIXURA laina 2
 

 

Vertaislaina fiksumpi valinta kuin vipit

Kun maksat pienemmät vipit kerralla pois Fixuran lainalla, säästät korkokuluissa ison summan. Lähetämme sinulle lainatarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä. Lainahakemuksen tekeminen ei siis vielä sido sinua nostamaan lainaa.

Vanhat vipit kannattaa yhdistää vertaislainalla, sillä Fixuralla saat itse valita summan ja takaisinmaksuajan. Fixuran välittämä laina on myös usein markkinoiden edullisin ja lainoja voi verrata pankkien tai rahoituslaitoisten lainoihin. Erona on vain, että Fixuran kautta hakeminen on helppoa ja ilmaista. 

 

Millaisen vertaislainan voin saada?:

Jos sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintää, voit hakea Fixuran yhdistelylainaa ilman takaajia. Hae laina netissä nopeasti ja helposti.

Voit hakea lainaa 1 000–10 000 euroa. Alimmillaan saat lainan 6 prosentin vuosikorolla, ja takaisinmaksuaika voi enimmillään olla jopa 60 kuukautta. Fixura lainan lainakorko on 6-27% välillä. 

Vipit yhdistävän vertaislainan edut:

  • SääSäästät aiempien lainojen takaisinmaksukuluissa, kun pystyt maksamaan vipit nopeasti pois
  • Fixuran vertaislainalla on usein markkinoiden pienin korko, joten säästät korkokuluissa
  • Voit valita lainaan juuri sellaiset lainaehdot, jotka sopivat sinulle parhaiten
  • Voit hakea vertaislainaa nopeasti ja anonyymisti netistä ilman takaajia ja vakuuksia
       vipit 

 

FIXURAN VERTAISLAINA


Vertaislaina perustuu ikivanhaan perinteeseen – ihmiset
lainaavat rahaa toisilleen. Fixuran kotisivuilla lainan tarvitsijat ja lainan tarjoajat saatetaan yhteen. Molemmat osapuolet määrittelevät haluamansa lainaehdot, ja kun ehdot kohtaavat, laina syntyy. Kaikki tapahtuu nimettömästi, luotettavasti ja helposti verkossa. Fixuran palvelulla on jo yli 95 000 tyytyväistä käyttäjää.
vertaislaina