Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Hae vertaislainaa ja unohda pikavippi

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.
Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Esimerkki: Lainasumma 5 000€, 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, Tilinhoitomaksut-kk 5,50€, Avausmaksu 375€, Kokonaiskulut 707€. Todellinen vuosikorko 31,91%. Erät yhteensä 6 093,54 €. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Fixura lainan Nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä.

 

 

Pikavippiä järkevämpi vaihtoehto. Määritä omat lainaehdot.

Fixura välittämät lainat ovat niin sanottuja vertaislainoja eli lainaa yksityishenkilöiden välillä. Voit hakea kauttamme vakuudetonta lainaa 1 000 – 10 000 euroa edullisilla lainanhoitokuluilla. Vertaislaina on pikavippiä järkevämpi vaihtoehto. Kun haet lainaa Fixuran kautta saat itse määrittää lainasi summan ja maksuajan. Lue Fixuran lainavertailu. Miksi maksaisit kohtuutonta korkoa pienestä lainasta, kun on olemassa edullisempi vaihtoehto? Vertaislainan hakijana voit rauhassa tutustua saamaasi lainatarjoukseen ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö lainan vai et. Lainahakemus ei siis ole sitova ja hakemuksen jättäminen on maksutonta. Parhaimmillaan lainaa myönnetään sinulle muutamassa minuutissa.

 

Miksi Fixuran laina pikavipin sijaan?


Pikavippi Nopea lainapäätös

Pikalaina Luotettava, korko 6-27% välillä

Vippi Käyttäjiä yli 95 000

Pikavipit Laina on usein muita edullisempi

Pikavippi heti tilille Palvelussa ei ole piilokuluja

FIXURA pikavippi

 

Valitse vertaislaina pikavipin sijaan - Lyhennykset alk 26.50 €/KK

 

Pikavippi on kallis vaihtoehto

Äkillisen tai lyhytaikaisen rahantarpeen sattuessa haetaan vippi, jota nimensä mukaisesti saa nopeasti. Kustannukset pikavipin maksamisessa ovat korkeat ja se tekee pikavipistä kalliin lainamuodon. Sen ottamista kannattaa miettiä huolella. Yleensä parempi vaihtoehto on valita muu rahan hankitakeino. Vertaa aina ennen lainan hakemista korkoja ja muita kuluja. Pikavippi voi sisältää yllättäviä piilokuluja. 

Kalliin pikavipin sijasta voit hakea Fixuran vertaislainaa. Vertaislainaajana et ole tekemisissä pankin tai muun rahoituslaitoksen kanssa, vaan vertaislainan myöntävät aina toiset yksityishenkilöt, jotka haluavat lainata rahaa Fixuran kautta. Näin myöskään yksipuolisesti määritellyt, kalliit lainaehdot eivät kuulu vertaislainaamiseen. Lainanottajat ja lainanantajina olevat yksityishenkilöt sopivat lainan liittyvistä ehdoista anonyymisti keskenään ja Fixura hoitaa asiaan liittyvät paperityöt. 

Pikavippi voi johtaa lainakierteeseen

Vipit ovat nousseet muutamassa vuodessa kaikkien tietoisuuteen. Nykyään pikalaina on useimmiten sama asia kuin pikavippi. Tilanteessa, jossa omat sen hetkiset rahat eivät riitä ostosten tekemiseen, pikavippi alkaa kuulostaa helpolta ja vaivattomalta ratkaisulta. Jotkut ovat kuitenkin joutuneet ongelmiin pikavippien kanssa: pienten lainojen saaminen on niin helppoa, että takaisinmaksusta huolehtiminen on jäänyt taka-alalle. Pahimmillaan lopputuloksena on kasa maksamattomia pikavippejä, ja kierre on syntynyt.

Vertaislaina haastaa pikavipin

Fixuran vertaislaina on pikavippiä järkevämpi vaihtoehto lainan ottamiseen. Vertaislainassa toinen yksityishenkilö myöntää lainanottajalle rahaa. Vertaislaina on pikavipin tavoin vakuudetonta lainaa, mutta muutoin vertaislainojen lainasummat ovat pikavippejä suurempia, laina-ajat pidempiä ja korot merkittävästi alhaisempia. Asetamme välittämillemme lainoille korkokaton, joka on 27 %. Luotettavuutta lainan ottamiseen ja antamiseen tuo myös se, että me Fixurassa seulomme lainanhakijat tarkasti läpi.

Vertaislainat ovat osa jakamistaloutta. Perimmäisenä ideana on, että lainaa välitetään ihmiseltä toiselle. Toisin sanoen, Fixura välittää rahaa lainanhakijoiden ja lainanantajien välillä. Eettisyys ja läpinäkyvyys ovat arvojamme, jotka määrittävät koko toimintaamme.

FIXURA pikavippi

Pikavipeistä eroon vertaislainalla

Pikavippi voi johtaa velkojen kerääntymiseen ja unettomiin öihin. Tutustu siis vertaislainaan ennen kuin haksahdat suurten korkojen pikavippeihin. Meidän kauttamme hankitussa vertaislainassa lainanottaja määrittelee itse lainansa summan 1 000–10 000 euron välillä, koron 6–27 prosentin välillä ja takaisinmaksuajan 24–60 kuukauden välillä. Vertaislaina toimiikin monelle tapana maksaa kertyneet pikavippinsä pois. Jos tulosi ovat säännölliset, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää, voit hakea Fixuran kautta lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Lainalaskurilla näet yksityiskohtaisesti, millaiset vertaislainan kulut ovat erilaisilla lainaehdoilla – valitse juuri itsellesi parhaiten sopivat ehdot ja välty yllätyksiltä! Lainapäätös nopeasti. Fixuran kautta on välitetty lainaa 6 % vuosikorolla.