Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Vakuudeton ja edullinen pikalaina

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.
Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Esimerkki: Lainasumma 5 000€, 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, Tilinhoitomaksut-kk 5,50€, Avausmaksu 375€, Kokonaiskulut 707€. Todellinen vuosikorko 31,91%. Erät yhteensä 6 093,54 €. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Fixura lainan Nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä.

 


Perinteinen pikalaina on kallis


Fixuran laina on pikalainaa järkevämpi vaihtoehto. Kun haet lainaa Fixuran kautta saat itse määrittää lainasi summan ja maksuajan.

Miksi maksaisit kohtuutonta korkoa pikalainasta, kun on olemassa edullisempi vaihtoehto? Vertaislainan hakijana voit rauhassa tutustua saamaasi lainatarjoukseen ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö lainan vai et. Lainahakemus ei siis ole sitova ja hakemuksen jättäminen on maksutonta. Parhaimmillaan vertaislaina myönnetään sinulle muutamassa minuutissa.

 

 

Miksi Fixuran laina pikalainan sijasta?

hae pikalainaaNopea lainapäätös

pikalainaLuotettava

pikalainaaLainan vuosikorko alk. 6 %

pikalainaa hetiEdullinen lyhennys alkaen 26.50€/kk

FIXURA pikalaina

 

Pikalainan lyhennykset alk 26.50 €/KK

 

Pikalainoissa on eroja

Vertaislainaajana et ole tekemisissä pankin tai muun rahoituslaitoksen kanssa, vaan vertaislainan myöntävät aina toiset yksityishenkilöt, jotka haluavat lainata rahaa Fixuran kautta. Näin myöskään yksipuolisesti määritellyt, kalliit lainaehdot eivät kuulu vertaislainaamiseen. Lainanottajat ja lainanantajina olevat yksityishenkilöt sopivat lainan liittyvistä ehdoista anonyymisti keskenään ja Fixura hoitaa asiaan liittyvät paperityöt. Jos tulosi ovat säännölliset, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintää, voit hakea Fixuran kautta lainaa nopeasti ja vaivattomasti. Et tarvitse vakuuksia tai takaajaa. Lainalaskurilla näet yksityiskohtaisesti, millaiset vertaislainan kulut ovat erilaisilla lainaehdoilla – valitse juuri itsellesi parhaiten sopivat ehdot ja välty yllätyksiltä! Lainapäätös nopeasti Fixuran kautta on välitetty lainaa 6 % korolla. Käyttäjiä on jo yli 95 000.

 

 

Fixura laina

  LAINANHAKUPROSESSI

  1. Valitse itse lainasumma ja takaisinmaksuaika
  2. Täytä lainahakemus helposti netissä
  3. Saat lainapäätöksen ja -tarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä
  4. Kun hyväksyt tarjouksen, rahat maksetaan sinulle 1–2 työpäivän aikana