Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Lainojen yhdistäminen vertaislainalla!

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.
Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Esimerkki: Lainasumma 5 000€, 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, Tilinhoitomaksut-kk 5,50€, Avausmaksu 375€, Kokonaiskulut 707€. Todellinen vuosikorko 31,91%. Erät yhteensä 6 093,54 €. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Fixura lainan Nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä.

 

 

Lainojen yhdistäminen kannattaa.

Maksatko korkeaa korkoa monesta erillisestä lainasta ja sinulla on vaikeuksia maksaa ne takaisin? Haluaisitko, että sinulla olisi arkena enemmän rahaa käytettävissä myös muuhun kuin velkoihin?

Voit yhdistää lainat hakemalla Fixuran kautta vertaislainaa ja maksaa kaikki pienemmät isokorkoiset lainasi kerralla pois. Fixuran kautta haetut lainat ovat yleensä halvempia kuin muissa lainapalveluissa. Näin ollen alempikorkoisen vertaislainan käyttäminen myös lainojen yhdistämiseen eli isokorkoisempien lainojen poismaksuun kertaheitolla on kannattavaa! Tutustu: lainavertailu.
 
 

 

 

Lainojen yhdistäminen kannattaa - Säästää kukkaroa ja taloutta

 

 

yhdistä lainat

Älä keräile velkoja!

Kuukausittaisten korkokulujen maksaminen useasta erillisestä lainasta voi helposti käydä kukkaron päälle. Lainojen yhdistämisessä on yksinkertaisesti kyse siitä, että säästät takaisinmaksukuluissa, jos pystyt maksamaan lainat nopeasti pois. Älä siis turhaan anna monen pienemmän lainan ja niiden korkojen kasaantua! Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti järkevää! Voit hakea vertaislainaa Fixuran kautta nopeasti ja anonyymisti netissä.

Lainaa voit hakea 1 000-10 000 euroa. Lainalaskurin avulla näet tarkalleen, millaiset vertaislainan kulut ovat erilaisilla lainaehdoilla. Voit valita juuri sellaiset lainaehdot (laina-aika ja summa), jotka sopivat sinulle parhaiten. Säästä siis hakemalla vertaislainaa ja maksamalla kaikki pienemmät lainasi kerralla pois!

 

Miksi yhdistää lainat Fixura-lainalla?

Lainan hakeminen on nopeaa eikä sido hakijaa nostamaan lainaa. Voit rauhassa vertailla muita lainavaihtoehtoja. Fixura ilmoittaa sinulle tekstiviestitse ja sähköpostitse, kun lainasi on nostettavissa. Lainojen yhdistäminen kannattaa myös siksi, että voit itse vaikuttaa omaan kuukausieräsi suuruuteen.

Fixura on järkevä ja luotettava vaihtoehto, kun haluat yhdistää monta pientä lainaa. Fixuran kautta päätät itse laina-ajan ja summan suuruuden. Fixuran välittää vertaislainaa, joka tarkoittaa että Fixura yhdistää lainanottajat eri lainantarjoajien kanssa.