Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Luotettava kumppani Arjen yllättäviin menoihin.

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Miksi Fixura-laina lainojen yhdistämiseen?

Lainan hakeminen on nopeaa eikä sido hakijaa nostamaan lainaa. Voit rauhassa vertailla muita lainavaihtoehtoja. Fixura ilmoittaa sinulle tekstiviestitse ja sähköpostitse, kun lainasi on nostettavissa. Lainojen yhdistäminen kannattaa myös siksi, että voit itse vaikuttaa omaan kuukausieräsi suuruuteen.

Yhdistä lainat ja säästä

Maksatko korkeaa korkoa monesta pienestä lainasta ja sinulla on vaikeuksia ma? Silloin kannattaa yhdistää kaikki lainat hakemalla Fixuran kautta lainaa ja maksamalla kaikki pienemmät isokorkoiset lainasi kerralla pois. Näin alennat kuukausittaisia kustannuksiasi. Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti kannattavaa. Katso meidän lainavertailu.

Lainojen yhdistäminen kannattaa

Fixura on järkevä ja luotettava vaihtoehto, kun haluat yhdistää monta pientä lainaa. Fixuran kautta päätät itse laina-ajan, summan ja koron suuruuden. Fixuran välittää vertaislainaa joka tarkoittaa että Fixura yhdistää lainanottajat eri lainantarjoajien kanssa. Voit hakea lainaa 1000 – 10 000 euroa.