Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Lainalaskuri auttaa etsimään sinulle
sopivimman lainan

Oli mielessäsi sitten laina remonttiin, sisustusprojektiin, arjen menoihin tai vaikkapa matkaa varten, laske Fixuran lainalaskurin avulla sinulle sopiva laina ja toteuta haaveesi.

Fixuran lainalaskurin avulla voit laskea lainasi kuukausierän ja laina-ajan. Määrittele lainalaskurilla itsellesi sopiva laina ja hae luotettavasti lainaa Pohjoismaiden vanhimmalta vertaislaina yritykseltä.

 

Lainat ovat vakuudettomia lainoja.

Fixuran lainat myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Voit hakea lainaa, jos sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintää. Päätä lainalaskurin avulla summa ja takaisinmaksuaika ja saat juuri sinun taloudellesi sopivan lainan.

Voit hakea lainaa heti 1 000–10 000 euroa. Alimmillaan saat lainan 6 prosentin korolla, ja takaisinmaksuaika voi enimmillään olla jopa 60 kuukautta. Lainan korko 6-27%.

lainalaskuri

 

Kaipaako taloutesi hieman lisärahoitusta?

Käytä lainalaskuria ja löydä sinulle sopivin laina!

 

       lainalaskuri

Älä unohda lainavertailua

Pikavippi ja kulutusluotot ovat usein kalliita lainoja, joissa korot nousevat kohtuuttomiksi pitkäaikaisissa lainoissa. Siksi lainojen vertailua ei kannata unohtaa. Esimerkiksi lainavertailu kertoo eri vaihtoehtojen korot. Vertailussa on myös hyvä muistaa aina tarkistaa lainan kokonaiskustannukset. Fixuran lainan kokonaiskustannukset ja muut tärkeät tiedot löydät yksityiskohdat-painikkeen alta. Mikäli joku termeistä on vieras, voit tutusta blogikirjoitukseen lainasanastosta.

 

FIXURAN VERTAISLAINA


Vertaislaina perustuu ikivanhaan perinteeseen – ihmiset
lainaavat rahaa toisilleen. Fixuran kotisivuilla lainan tarvitsijat ja lainan tarjoajat saatetaan yhteen. Molemmat osapuolet määrittelevät haluamansa lainaehdot, ja kun ehdot kohtaavat, laina syntyy. Kaikki tapahtuu nimettömästi, luotettavasti ja helposti verkossa. Fixuran palvelulla on jo yli 95 000 tyytyväistä käyttäjää.
vertaislaina