Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Hae edullista lainaa heti tilille

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.
Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Esimerkki: Lainasumma 5 000€, 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, Tilinhoitomaksut-kk 5,50€, Avausmaksu 375€, Kokonaiskulut 707€. Todellinen vuosikorko 31,91%. Erät yhteensä 6 093,54 €. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Fixura lainan Nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä.

 

 

Luotettavan Fixuran kautta helposti edullista lainaa tilille parissa päivässä!

Fixuralta voit hakea edullisen vertaislainan heti sinulle sopivin ehdoin Mikäli sinulla on äkillinen rahan tarve ja tarvitset lainaa heti tilille, ei pankki välttämättä ole oikea vaihtoehto. Rahalaitosten ja pankkien sijaan, voit vaihtoehtoisesti hakea lainan heti Fixuran kautta vertaislainana muilta yksityisiltä ihmisiltä. Fixura on tavallisista kulutusluotoista poikkeava lainapalvelu, sillä se tarjoaa vertaislainaa heti tilille, mikä on parempi vaihtoehto joustoluotolle tai pikavipille.

Vertaislainaajana et ole tekemisissä pankin tai muun rahoituslaitoksen kanssa, vaan vertaislainan myöntävät aina toiset yksityishenkilöt, jotka haluavat lainata rahaa Fixuran kautta. Kuluttajien kannalta vertaislaina lisää valinnanvaraa ja vapautta. Vertaislainaa hakeva henkilö voi itse valita haluamansa lainasumman ja laina-ajan. Hakemalla vertaislainaa säästyt kalliilta lainaehdoilta.

heti laina

Edullisempi ja nopea hakemus!

Voit hakea lainaa siihen, mihin sitä heti tarvitset ja parhaimmillaan laina voidaan myöntää sinulle jo heti muutamassa minuutissa. Jättäessäsi lainahakemuksen heti, voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja sen jälkeen päättää, hyväksytkö lainan vai et. Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta ja nopeaa eikä sido hakijaa nostamaan lainaa ilman vakuuksia. Kun lainasi on myönnetty, on lainasumma valmis heti nostettavaksi. Mikäli et enää tarvitse lainaa, sinun ei ole pakko nostaa sitä vaan voit hylätä sen, jolloin rahat palautetaan takaisin sijoittajille. Ilmoitamme sinua tekstiviestillä heti, kun lainasi on myönnetty.

 

Valitse luotettava lainapalvelu Fixura – lyhennykset alkaen 26.50 €/kk

 

 
hetilainaa

Miksi hakea lainaa heti Fixuran kautta?  

Olemme usein markkinoiden edullisempia. Fixuran lainoja voi verrata pankkien tai rahoituslaitoisten lainoihin. Erona on vain, että Fixuran kautta hakeminen on helppoa ja ilmaista sekä hakeminen onnistuu kotoa käsin

 

heti lainaaNopea lainapäätös

laina hetiEt tarvitse takaajia ja vakuuksia


heti lainaa tililleKäyttäjiä yli 95 000

lainaa heti6 % vuosikorko

 

Jätä lainahakemuksesi heti, niin voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja päättää, hyväksytkö lainan vai et. Ilmoitamme sinulle heti kun laina on nostettavissa ja summa siirretään tilillesi heti sen jälkeen kun olet allekirjoittanut velkakirjan.