Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Lainaa arjen tarpeisiin

Fixuran kautta saat lainaa arjen yllättäviin menoihin. Kun tarvitset rahaa 1 000–10 000 euroa, ratkaisu on luotettava ja edullinen vertaislaina.


Hae lainaa

 

Valitse itse haluamasi lainasumma

Olemme usein markkinoiden edullisempia, joten nyt voit hakea luotettavasti lainaa arjen tarpeisiin. Fixuran lainoja voi verrata pankkien tai rahoituslaitoisten lainoihin. Erona on vain, että Fixuran kautta hakeminen on helppoa ja ilmaista sekä hakeminen onnistuu kotoa käsin. Meillä saat siis määrittää lainan summan ja takaisinmaksuajan toiveidesi mukaan. Näin varmistat parhaat lainaehdot ja säästät kuluissa.

Saat lainaa arjen tarpeisiin ilman takaajia ja vakuuksia

Tarvitsetko lainaa arjen tarpeisiin, mutta et haluaisi sitoa lainaan muita ihmisiä? Fixuran luotto ilman takaajia on vastaus tarpeisiisi. Voit hakea lainaa helposti ja nopeasti netissä omilla pankkitunnuksillasi. Jos sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintää, saat lainan ilman takaajia Fixuran kautta.


FIXURA lainaa arjen tarpeisiin

 

 

FIXURAN VERTAISLAINA


Vertaislaina perustuu ikivanhaan perinteeseen – ihmiset
lainaavat rahaa toisilleen. Fixuran kotisivuilla lainan tarvitsijat ja lainan tarjoajat saatetaan yhteen. Molemmat osapuolet määrittelevät haluamansa lainaehdot, ja kun ehdot kohtaavat, laina syntyy. Kaikki tapahtuu nimettömästi, luotettavasti ja helposti verkossa. Fixuran palvelulla on jo yli 95 000 tyytyväistä käyttäjää.
vertaislaina
 

 

 

 

 

 
lainaa arjen yllättäviin menoihin

Vinkit arjen säästämiseen

Arjessa rahaa hupenee kuin huomaamatta pikkuostoksiin. Toisinaan rahaa tarvitsee isomman summan yllättäviin menoihin – ja joskus myös hankinnat itselle ja pieni hemmottelu ovat paikallaan. Silloin kannattaa harkita edullinen laina arjen tarpeisiin.

 

Katso tästä helpot vinkit, miten voit säästää arjessa selvää rahaa:

arjen yllättäviin menoihin Keksi perheen yhteinen tavoite, jota varten kaikki

vältyt uusilta remonteilta

arjen menoihin Panosta hankinnoissa laatuun ja kestävyyteen.

kiinteä korko Kilpailuta sähkösopimukset, pankit ja vakuutukset

säännöllisesti

laina Kierrätä vaatteita ja tavaroita ystävien kesken

lainaa Yhdistä pienet korkeakorkoiset lainat ja maksa ne 

pois Fixuran edullisemmalla vertaislainalla