Questions? Feedback? powered by Olark live chat software
 

Tarvitsetko lainaa nopeasti?

Kun haluat lainaa nopeasti, vastaus on Fixura. Meillä saat itse valita summan ja takaisinmaksuajan. Laina on meillä usein myös muita edullisempi.

 

Hae lainaa

 

 

Hae lainaa nopeasti Fixuran kautta ilman vakuuksia. 

Lainaa nopeasti ihmiseltä ihmiselle Fixuran kautta voit nopeasti ja vaivattomasti hakea lainaa ilman vakuuksia muilta yksityisiltä ihmisiltä rahalaitosten ja pankkien sijaan. Lainahakemuksen voit tehdä helposti netissä.

 

Miksi Fixuran kautta lainaa?

 Lainapäätös on nopea

laina nopeasti Valitset itse kulutuslainan ehdot

lainaa nopeasti ilman vakuuksia Laina on usein muita edullisempi

nopea laina Käyttäjiä yli 95 000

 Haet lainan helposti netissä omilla pankkitunnuksillasi

FIXURA lainaa nopeasti

 

Lyhennykset alk 26.50 €/KK

 

Lainan ottaminen on turvallista

Hakemuksen täyttäminen on nopeaa eikä sido hakijaa nostamaan lainaa. Mikä tärkeintä, lainaa hakiessasi saat itse määrittää lainan summan ja takaisinmaksuajan. Alimmillaan saat lainan 6 prosentin vuosikorolla ja takaisinmaksuaika voi enimmillään olla jopa 60 kuukautta. Voit hakea kauttamme lainaa 1 000 – 10 000 euroa. Jättämällä lainahakemuksen netissä kauttamme voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja päättää, hyväksytkö lainan vai et. Lainan hakeminen Fixuralta kannattaa, sillä täyttyneiden lainasummien korot ovat monia lainapalveluita huomattavasti alhaisempia. Lainan ottaminen on nopeaa ja turvallista. Fixura on Suomen vanhin vertaislainayritys, ja toimintaperiaatteisiimme ovat aina kuuluneet eettisyys, reiluus ja läpinäkyvyys. Välitämme vain jo olemassa olevaa rahaa henkilöltä toiselle ja näin toimimme turvallisen ja vakaan rahoitustalouden puolesta.

Vakuudeton Vertaislaina

Meillä on jo yli 95 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja olemme välittäneet lainaa yli 81 miljoonan euron edestä. Vertaislainaan liittyvissä järjestelyissä turvallisuutta ja lainan hakijoiden ja myöntäjien yksityisyydensuojaa kunnioitetaan. Lainanhakija ja lainanantaja pysyvät aina anonyymeinä ja kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti. Jos sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintää, voit hakea kauttamme lainaa nopeasti ja vaivattomasti ilman vakuuksia tai takaajaa. Lainalaskurilla näet yksityiskohtaisesti, millainen lainan maksusuunnitelma on erilaisilla lainaehdoilla. Voit siis valita juuri sellaiset lainaehdot (laina-aika ja  summa), jotka sopivat sinulle parhaiten!