Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Lainaa heti ilman vakuuksia Fixuralta

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.
Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Esimerkki: Lainasumma 5 000€, 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, Tilinhoitomaksut-kk 5,50€, Avausmaksu 375€, Kokonaiskulut 707€. Todellinen vuosikorko 31,91%. Erät yhteensä 6 093,54 €. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Fixura lainan Nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä.

 

Lainassa kiinteä korko

Fixura lainan lainakorko on 6-27%. Lainan lopullinen korko määräytyy hakijan luottoluokituksen perusteella. 

Vakuudeton laina

Hakemuksen jättäminen on maksutonta. Jos sinulla on säännölliset tulot eikä maksuhäiriömerkintää, voit hakea lainaa.

Kilpailuta lainasi

Kun jätät hakemuksen meidän kauttamme, voit rauhassa tutustua sijoittajilta saamaasi lainatarjoukseen. 

Talouteesi sopiva

Kun haet lainaa omin ehdoin, varmistat itsellesi parhaat lainaehdot ja säästät kuluissa. Valitse luotettava Fixura - Lyhennykset alk 26,50 €/KK

 

Kuka voi hakea lainaa ilman vakuuksia?

Jos sinulla on säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintää, voit hakea kauttamme lainaa nopeasti ja vaivattomasti ilman vakuuksia tai takaajaa. Fixura lainaa 1 000 - 10 000 euroa ilman vakuuksia. Olemme usein markkinoiden edullisempia, joten hae nyt luotettava ja edullinen laina.

Omaehtoinen laina

Voit hakea vakuudetonta lainaa 1000–10 000 euroa. Voit hakea lainaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen, mutta muista mainita käyttötarkoituksesi hakemuksessasi. Hae vakuudetonta lainaa esimerkiksi kodin remontointiin, auton ostoon tai vanhojen, korkeakorkoisten lainojen maksuun. Laina-ajan ja takaisinmaksuajan päätät itse.

Jätä lainahakemus heti, ja voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen ja päättää sen jälkeen, hyväksytkö lainan vai et. Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta ja nopeaa eikä sido hakijaa nostamaan lainaa.

Vakuudeton laina on helppo

Useimpien luottojen myöntämisen ehtona on vakuus. Lainan vakuutena voi olla esimerkiksi asunto, talletukset, muu omaisuus tai toisen henkilön antama takaus. Fixuran kautta voit nopeasti ja vaivattomasti hakea lainaa netistä ilman vakuuksia tai takaajia. Netistä haettu vakuudeton laina on järkevä, koska lainaaja saa päättää itse lainaan liittyvistä ehdoista.


FIXURA lainaa ilman vakuuksia