Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Kulutusluotto arjen yllättäviin menoihin

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.

Fixuran kulutusluotto - Päätä itse paljon tarvitset!

Fixura kautta voit hakea 1000-10000€ kulutusluottoa ja saat itse päättä takaisinmaksuajan. Lainan lainakorko on 6-27% välillä.

Luoton hakeminen on maksutonta eikä velvoita sinua mihinkään. Olemmekin usein markkinoiden edullisempia. Luottoja voi verrata pankkien tai rahoituslaitosten lainoihin. Erona on vain, että Fixuran kautta hakeminen on helppoa ja ilmaista sekä hakeminen onnistuu kotoa käsin. Meillä rahaa lainaa yksityiset ihmiset, joten tämän vuoksi luotto on usein muita lainapalveluita halvempi.

Vakuudeton kulutusluotto

Vertaislaina on luonteeltaan vakuudeton kulutusluotto eli laina, joka on myönnetty kuluttamista varten ja jota hakiessa ei tarvitse pyytää sukulaisia tai ystäviä lainan takaajiksi. Vertaislainat ovat uusi ja todella suosittu tapa lainata rahaa pieneen, tai vähän suurempaankin tarpeeseen. Vertaislaina voidaan rinnastaa esimerkiksi joustoluottoon tai kulutusluottoon. Ainoastaan vertaislainaa voi saada paremmalla korolla.

Lainanhakijana voit itse päättää, mihin tarkoitukseen haluat lainan käyttää. Meidän kauttamme voit hakea sähköisesti kulutusluottoa ympäri vuorokauden. Lainahakemuksen jättäminen on helppoa ja nopeaa. Saatuasi päätöksen lainahakemuksen hyväksymisestä voit rauhassa tutustua rahoittajilta saamaasi lainatarjoukseen. Päättä sen jälkeen hyväksytkö lainan vai et.

FIXURA kulutusluotto

 

 

Fixuran kulutusluotto usein muita edullisempi!

 

NÄIN HAET LAINAA:

vakuudeton laina

1. Lainasumma

Valitse itse lainasumma ja takaisinmaksuaika.

 

lainaa

2. Hakemus

Täytä lainahakemus helposti netissä.

 

lainan haku3

3. Lainapäätös

Saat lainapäätöksen ja -tarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

 

lainan haku4

4. Lainan nosto

Hyväksyt tarjous ja rahat maksetaan sinulle 1–2 työpäivän aikana.

 

 

 

 

 

kulutusluotto
 

Kuka saa kulutusluottoa Fixuran kautta

Saadakseen lainaa Fixuralta hakijan on oltava 21-68 –vuotias ja asuttava vakituisesti Suomessa. Hakijalla ei tule olla maksuhäiriömerkintää, vaan hänen on täytynyt hoitaa aikaisemmat maksut tunnollisesti.

Ennen kuin kulutusluottoa voidaan myöntää, tehdään luottopäätös. Luottopäätöksessä arvioidaan lainanhakijan maksukyky, ja tärkeimpänä tekijänä on säännölliset tulot. Ilman säännöllisiä tuloja et voi saada vakuudetonta kulutusluottoa Fixuran kautta. Lisäksi maksukykyyn huomioidaan, että lainanhoitokulujen jälkeen jää rahaa myös muihin kuluihin ja elämiseen.

Lainanhakeminen onnistuu helposti nettihakemukselle. Lainan Hakijalla tulee olla matkapuhelinliittymä ja sähköposti sekä verkkopankkitunnukset, että voit hakea lainaa Fixuran kautta.