Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Hae edullisempaa lainaa, hae Fixura joustoluotto!

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.
Lyhennykset alk 26.50 €/KK

 

Miksi juuri Fixuran vertaislaina?

Fixuran vertaislaina on usein markkinoiden halvin ja turvallisin vaihtoehto:

 

  • Saat itse päättää lainasi suuruuden
  • Voit itse valita haluamasi maksuajan
  • Käyttäjiä yli 95 000
  • Lainapäätös on nopea
  • Hakeminen ei vielä sido sinua nostamaan lainaa
  • Lainakorko 6­–27 %
  • Haet lainan helposti netissä omilla pankkitunnuksillasi

 

Kun haet lainaa omien toiveidesi mukaan, varmistat parhaat lainaehdot ja säästät kuluissa.

 
joustoluotto

 

Hae Fixuran vertaislainaa joustoluoton sijasta.

Vaihtoehtoja lainan hakemiseen on monia. Esimerkiksi joustoluotto tarkoittaa käytössäsi olevaa luottoa, jota voit vapaasti siirtää tilille. Useimmat lainayhtiöt tarjoavat joustoluottoja moneen tarkoitukseen, mutta joustolaina voi olla ehdoiltaan kallista. Lisäksi joustoluoton myöntämisessä on aina täytettävä lainaajan määrittämät kriteerit. Fixuran kautta voit hakea lainaa nopeasti muilta yksityisiltä ihmisiltä, rahalaitosten ja pankkien sijaan. Fixura on tavallisista kulutusluotoista poikkeava lainapalvelu, sillä se tarjoaa vertaislainaa. 

Vertaislaina lisää valinnanvaraa ja vapautta joustolainan sijaan.

Joustoluotto tai joustolaina on yleensä vakuudettomia. Niin on myös Fixuran kautta haettu vertaislaina. Aivan kuten joustoluoton osalta, myös vertaisainaa hakeva henkilö voi itse valita haluamansa lainasumman ja laina-ajan. Myönnettyä vertaislainaa ei tarvitse heti nostaa. Hae Fixuralta lainaa joustoluoton sijaan! Fixura on joustava ja monipuolinen vertaislainapalvelu. Vertaislainat ovat uusi ja todella suosittu tapa lainata rahaa pieneen, tai vähän suurempaankin tarpeeseen. Vertaislaina on hyvä tapa korvata esimerkiksi joustoluotto.

 

FIXURAN VERTAISLAINA


Vertaislaina perustuu ikivanhaan perinteeseen – ihmiset
lainaavat rahaa toisilleen. Fixuran kotisivuilla lainan tarvitsijat ja lainan tarjoajat saatetaan yhteen. Molemmat osapuolet määrittelevät haluamansa lainaehdot, ja kun ehdot kohtaavat, laina syntyy. Kaikki tapahtuu nimettömästi, luotettavasti ja helposti verkossa. Fixuran palvelulla on jo yli 95 000 tyytyväistä käyttäjää.
vertaislaina