Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

LAINAA IHMISELTÄ IHMISELLE

Lainaa reiluin ehdoin ihmiseltä toiselle.
Valitse sopiva kuukausierä – saat lainatarjouksen nopeasti!
0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.

VERTAISLAINA – LAINAA IHMISELTÄ IHMISELLE

Ihmiset ovat kautta aikojen lainanneet toisiltaan. Vertaislainassa on kyse juuri tästä. Fixura yhdistää lainanhakijan ja -antajan, tarjoaa näille alustan sopia lainaehdoista ja hoitaa kaiken paperityön. Lainaaminen on näin molemmille osapuolille todella helppoa. Koska vertaislaina on aina oikeaa, olemassa olevaa rahaa, se toimii samalla vakaamman ja turvallisemman kansantalouden puolesta. Fixura on Suomen vanhin vertaislainayritys.

LAINOJEN VERTAILU KANNATTAA

Lainoja vertailemalla voit säästää selvää rahaa. Eri lainantarjoajien, kuten pikavippiyritysten, perinteisten kivijalkapankkien, nettipankkien ja vertaislainayritysten lainaehdot voivat vaihdella runsaastikin. Vertailussa tärkeintä on kiinnittää huomiota todelliseen vuosikorkoon, joka kertoo lainan kokonaiskustannukset. Vertaile lainoja, valitse sopiva lainasumma sekä takaisinmaksuaika ja hae lainaa ilman vakuuksia jo tänään!

Miksi kannattaa sijoittaa vertaislainoihin?

HYVÄ TUOTTOA, KOHTUULLINEN RISKI

Fixuran vertaislainoihin tehtyjen sijoitusten vuosittainen tuotto on ollut keskimäärin 8,3 %*, mikä on erinomainen tulos nykyisillä korkomarkkinoilla.

VAIVATON TAPA SIJOITTAA

Luotuasi sijoitustilisi ja valittuasi sijoituskriteerisi järjestelmä sijoittaa rahasi automaattisesti. Sinä voit nauttia sijoituksesi tuotoista.

KORKOA KOROLLE

Uudelleensijoittamalla vertaislainoista saamasi korkotuotot voit hyötyä korkoa korolle -ilmiöstä.

LUE LISÄÄ SIJOITTAMISESTA

*Keskimääräinen vuosituotto kulujen ja luottotappioiden jälkeen vuosien 2010 ja 2017 välisenä aikana.