Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Arvonnan järjestää Fixura Ab Oy

2. Arvonta-aika
Arvonta on voimassa 15.01.–28.02.2018 ja arvonnassa ovat mukana kaikki tänä aikana vastanneet. Palkinnon arvonta suoritetaan 05.03.2018. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

3. Palkinnot
Palkintona arvotaan yksi kappale matkalahjakortti, arvo 1 000 €.

4. Osallistuminen
Arvontaan osallistutaan hakemalla lainaa www.fixura.fi/fi-fi/iksuarahaa/ tai täyttämällä lomake osoitteessa www.fixura.fi/fi-fi/fiksuarahaa/fiksuarahaa-arvonta/. Osallistuminen ei edellytä tuotteen tai palvelun tilaamista tai ostamista. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat, 18-vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt. Kilpailun järjestäjän tai samaan konserniin kuuluvien yritysten työntekijät ja edustajat sekä heidän perheenjäsenensä tai työnsä puolesta tämän kilpailun kanssa tekemisissä olevat eivät voi osallistua kilpailuun.

Arvonta toteutetaan sähköpostiosoitteilla ja käyttäjä on itse vastuussa sähköpostinsa tarkkailusta. Mikäli voittaja ei reagoi voittoilmoitussähköpostiin kahden (2) viikon kuluessa viestin saapumisesta, arvotaan palkinto uudelleen. Osallistuessaan arvontaan osallistuja hyväksyy samalla tällä sivulla asetetut ehdot sekä sitoutuu noudattamaan järjestäjän päätöksiä.

5. Järjestäjän vastuut
Järjestäjä ei vastaa tietoliikenneongelmien vuoksi mahdollisesti rekisteröimättä jääneistä vastauksista.

6. Henkilötietojen käyttö markkinoinnissa
Fixura voi käyttää henkilötietoja markkinoinnissaan ja lähettää osallistujalle esimerkiksi. uutiskirjeitä.

7. Väärinkäytökset
Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset ynnä muut vastaavat väärinkäytöksiksi luettavat osallistumistavat. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.