Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Lainaa arjen hankintoihin

0 €
0 kk
alk.0€/kk*
Hae nyt

Lainatarjous ei sido sinua mitenkään

Suomen Vahvimmat Platina * Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Lainan nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14,99% - 50,00% välillä. Esimerkki: Lainasumma 5 000 €, jonka laina-aika on 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, tilinhoitomaksut 5,50€/kk, avausmaksu 375 €, ja välitysmaksu 200 €. Todellinen vuosikorko on tällöin 31,91% eli 253,90 €/kk ja erät yhteensä 6 093,54 €.
Lainan lopullinen vuosikorko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja valitsemien lainaehtojen perusteella. Esimerkki: Lainasumma 5000€, 2 vuotta ja nimelliskorko 14%, Tilinhoitomaksut-kk 5,50€, Avausmaksu: 375€, Kokonaiskulut 707€. Todellinen vuosikorko 31.91%. Erät yhteensä 6093.54 €. Laina-aika vaihtelee 2-5 vuoden välillä. Fixura lainan Nimelliskorko on 6-27% välillä. Todellinen vuosikorko vaihtelee 14.99% - 50,00% välillä.

 

;

MIKSI MONI LAINA ON HAETTU FIXURAN KAUTTA?

seteli 2

VAIVATON

Lainahakemus on täysin sähköinen. Hakeminen onnistuu helposti myös mobiilisti. Voit hakea lainaa missä vain ja milloin vain. Kun allekirjoitat sähköisesti, rahat ovat tilillä parissa pankkipäivässä.

 

salkku 3

LUOTETTAVA

Fixura on 100% kotimainen ja luotettava lainakumppani, joka on toiminut jo 2010 vuodesta alkaen.

 

kayra2

YKSILÖLLINEN LAINA

Lainan lopullinen korko määräytyy hakijan luottoluokituksen ja lainanantajien tekeminen korkotarjousten perustella. Korko alk. Vain 6% ja lisäksi lainan saat aina ilman vakuuksia.

 

saastopossu 3

EI PIILOKULUJA

Kaikki lainaan liittyvät kulut kerrotaan selkeästi, joten vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

 

MEILLÄ ET TARVITSE TAKAAJIA TAI VAKUUKSIA SAADAKSESI LAINAA

Fixuran kautta voit nopeasti ja vaivattomasti hakea lainaa 1 000 – 10 000 euroa ilman vakuuksia ja takaajaa. Jos sinulla on säännölliset tulot, eikä maksuhäiriömerkintää, voit hakea vakuudetonta lainaa. Luoton korko on 6-27%. Lainat ovat Fixuralla usein muita lainapalveluita halvempia, koska meillä laina tulee suoraan yksityisiltä lainanantajilta. Lainan lopullinen korko määräytyy hakijan luottoluokituksen sekä lainanantajien tekeminen korkotarjousten perustella.

Lue lisää

NÄIN HAET LAINAA:

vakuudeton laina

1. Lainasumma

Valitse itse lainasumma ja takaisinmaksuaika.

 

lainaa

2. Hakemus

Täytä lainahakemus helposti netissä.

 

lainan haku3

3. Lainapäätös

Saat lainapäätöksen ja -tarjouksen, jonka voit hyväksyä tai hylätä.

 

lainan haku4

4. Lainan nosto

Hyväksy tarjous ja rahat maksetaan sinulle 1–2 työpäivän aikana.

 

 

FIXURAN LAINA ERILAISIIN MENOIHIN

Fixuran vakuudettomalla luotolla rahoitat esimerkiksi kodin remontit, matkat, tai jopa uudet silmälasit. Parasta on, että lainan takaisinmaksuaika on jopa 60 kuukautta. Voit määrittää lainan määrän ja päättää mitä olet valmis maksamaan lainastasi kuukaudessa. Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa eikä sido hakijaa nostamaan vakuudetonta lainaa. Voit rauhassa tutustua lainanantajilta saamaasi lainatarjoukseen.

YHDISTÄ PIENET LAINASI JA SÄÄSTÄ RAHAA

Jos sinulla on monta pientä kulutusluottoa korkealla korolla, voit hakea yhdistelylainaa Fixuran kautta yhdellä markkinoiden matalimmista koroista ja maksaa ne pois. Näin korkokulusi alenevat ja säästät rahaa joka kuukausi. Yksinkertaisesti lainoja yhdistämällä säästät takaisinmaksukuluissa, jos pystyt maksamaan pienet lainat nopeasti pois. Älä siis turhaan anna monen pienemmän lainan ja niiden korkojen kasaantua! Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti järkevää.

 

5 KOHDAN TARKISTUSLISTA ENNEN HAKEMUKSEN TEKEMISTÄ.

Tiedämme, että sinun aikaisi on arvokasta,
joten näiden avulla vältyt turhalta hakemiselta.

 

 

 

vakuudeton laina Olet 21-68-vuotias
vakuudeton laina Sinulla on nettipankkitunnukset
vakuudeton laina Olet asunut pysyvästi Suomessa vähintään kolme vuotta
vakuudeton laina Sinulla on säännölliset tulot
vakuudeton laina Sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää

 

 

 

Hae lainaa

 

 

LAINAN VERTAILU KANNATTAA

Kuukausittaisten korkokulujen maksaminen pikavipeistä voi helposti käydä kukkaron päälle, jonka vuoksi kannattaa vertailla muita vaihtoehtoja. Pikavippien lisäksi lainaa myöntää niin perinteiset kivijalkapankit kuin nettipankit. Nettipankkeihin lasketaan ulkomaalaiset pankit ja rahoituslaitokset. Olemme koonneet lainavertailu –sivulle tärkeää tietoa lainanvertailusta. Tärkeintä on vertailla todellista vuosikorkoa, koska se kertoo lainan kokonaiskustannukset. Lisäksi on hyvä muistaa, että lainavertailupalveluissakaan ei ole kaikkia rahoituksen tarjoajia ja palvelut suosivat yleensä tiettyjä lainantarjoajia.

 

lainaa fixuralta