Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Fixura jatkaa voimakasta kasvuaan


fixuran vuosikertomus1 730x410

Suomen johtava vertaislainojen välittäjä, Fixura, jatkaa voimakasta kasvuaan. Perustamisvuodestaan 2010 lähtien yhtiö on välittänyt lainoja 28 miljoonan euron arvosta. Fixura on onnistunut kasvamaan kannattavasti. Viime vuonna yhtiö saavutti 2,2 miljoonan euron liikevaihdon, joka on kolminkertaisesti enemmän kuin edellisellä tilikaudella.

– Olemme erittäin tyytyväisiä tulokseen, ja tänä vuonna kasvu vain kiihtyy. Vertaislainat ovat vakiinnuttaneet paikkansa vakavasti otettavana vaihtoehtona sekä lainanantajien että lainanhakijoiden keskuudessa, Fixuran toimitusjohtaja Mirja Palola sanoo.

Uusi toimisto Helsinkiin

Fixuran liikeidea on tuoda yhteen lainaa tarvitsevat henkilöt halukkaiden sijoittajien kanssa. Yritys perustettiin Vaasassa ja suurin osa sijoittaja-asiakkaista on tähän mennessä tullut Pohjanmaalta. Nyt Fixura aikoo lanseerata palvelunsa näyttävästi myös pääkaupunkiseudulla.

– Kesäkuun alussa avaamme toimiston Helsinkiin. Olemme myös tehneet sopimukset kuuden myyntiedustajan kanssa, jotka työskentelevät pääkaupunkiseudulta käsin. Tämän myötä myyntivoimamme tuplaantuu, Palola kertoo.

Laajennus Ruotsiin

Fixuralla on myös muita kasvusuunnitelmia. Yhtiö on perustanut tytäryhtiön Ruotsiin ja lanseeraa myöhemmin tänä vuonna palvelunsa ruotsalaisille lainanottajille. Jo aiemmin eurooppalaisilla sijoittajilla on ollut mahdollisuus sijoittaa suomalaisten yksityishenkilöiden lainoihin Fixuan kautta.

– Toimimme nopeasti kasvavalla alalla, jossa mahdollisuudet ovat loputtomat, Palola toteaa. Olemme osa uutta jakamistaloutta, joka haastaa pankit ja muut perinteiset luotonantajat. Meidän toimintatapamme mahdollistaa uudet edulliset tuotteet ja täysin uudet riskinhajautusmallit.

Fixuran Vuosikertomus 2013