Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Archive: August, 2014

Aihealueita blogissa ovat sijoittaminen, jakamistalous- ja vertaislaina-aiheet niin sijoittajan kuin lainaajan näkökulmasta.

Blogit, artikkelit & uutiset – elokuu 2014

Käsittelemme verkossa monia vertaislaina-aiheita niin vertaislainaan sijoittavan kuin lainaa ottavan näkökulmasta. Seuraavassa on kooste elokuussa 2014 jakamistamme blogikirjoituksista, artikkeleista ja uutisista.

Read more about 'Blogit, artikkelit & uutiset – elokuu 2014'...

Vertaislaina: lainanhoitokulut ja takaisinmaksu

Fixuran kautta vertaislainaa hakiessasi sinun kannattaa olla myös tietoinen lainanhoitokuluista ja takaisinmaksuun liittyvistä ehdoista. Lainanottajan yleisiä ehtoja olemme käyneet läpi aiemmassa kirjoituksessa.

Read more about 'Vertaislaina: lainanhoitokulut ja takaisinmaksu'...

Lainojen yhdistäminen ja velkalumipallo apuna velkojen takaisinmaksussa

Maksatko korkeaa korkoa monesta pienestä lainasta ja sinulla on vaikeuksia maksaa ne takaisin? Voit yhdistää lainat hakemalla Fixuran kautta vertaislainaa ja maksaa kaikki pienemmät isokorkoiset lainasi kerralla pois. Velkojen takaisinmaksussa voi auttaa myös ns. velkalumipallo-strategia.

Read more about ' Lainojen yhdistäminen ja velkalumipallo apuna velkojen takaisinmaksussa'...

Onko jakamistalous tullut jäädäkseen?

Jakamistalous.fi -sivustolla käsite on määritelty seuraavasti: “Jakamistalous on tuore ilmiö ja liike. Se on yhdistelmä ikiaikaisia yhteisöllisiä toimintatapoja sekä nykyteknologian mahdollistamia moderneja yhteydenpidon muotoja .. Jakamistaloudella viitataan siis yhteiseen tai yhteisölliseen talouteen; kuluttamiseen, käyttöön ja tuotantoon.”

Read more about 'Onko jakamistalous tullut jäädäkseen?'...