Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Archive: July, 2014

Aihealueita blogissa ovat sijoittaminen, jakamistalous- ja vertaislaina-aiheet niin sijoittajan kuin lainaajan näkökulmasta.

Fixura: blogit, artikkelit & uutiset – heinäkuu 2014

Fixuran blogissa käsittelemme jakamistalous- ja vertaislaina-aiheita niin sijoittajan kuin lainaajan näkökulmasta. Lisäksi jaamme mm. vertaislainaan, jakamistalouteen ja sijoittamiseen liittyviä uutisia ja artikkeleita eri kanavissamme. Tässä on kooste heinäkuun 2014 jutuista.

Read more about 'Fixura: blogit, artikkelit & uutiset – heinäkuu 2014'...

Huomioi nämä kun haet vertaislainaa

hae vertaislaina

Fixuran kautta haettava vertaislaina on suuruudeltaan 1000 – 10 000 euroa. Lue tästä vinkkejä siitä, mitä lainan hakijan kannattaa tietää jo ennen lainahakemuksen lähettämistä.

Read more about 'Huomioi nämä kun haet vertaislainaa'...

Sijoittajan best practices: ROI

Tässä blogisarjassa käymme läpi perusasioita, jotka vertaislainoihin sijoittavan kannattaa tietää. Tämänkertaisena aiheena on investoinnin tuottoprosentti (return on investment, ROI).

Read more about 'Sijoittajan best practices: ROI'...

Mitkä ovat lainanottajan yleiset ehdot?

Vertaislainan hakeminen Fixuran kautta on helppoa kun huomioi muutamat perusseikat. Seuraavassa käymme läpi ne keskeiset ehdot, jotka lainanhakijan tulee täyttää.

Read more about 'Mitkä ovat lainanottajan yleiset ehdot?'...

Vertaislainasijoittajan best practices: riskit

Tässä blogisarjassa käymme läpi perusasioita, jotka vertaislainoihin sijoittavan kannattaa tietää. Ensimmäisenä aiheena on riskien ymmärtäminen.

Read more about 'Vertaislainasijoittajan best practices: riskit'...