Questions? Feedback? powered by Olark live chat software

Fixuran blogi

Aihealueita blogissa ovat sijoittaminen, jakamistalous- ja vertaislaina-aiheet niin sijoittajan kuin lainaajan näkökulmasta.

Fixuralle on myönnetty Avainlippu

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Vaasassa toimivalle Fixuralle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetulle ja Suomessa työllistävälle palvelulle. Fixura on Pohjoismaiden vanhin vertaislainayritys, jossa yksityishenkilöt voivat hakea rahoitusta suoraan yksityisiltä sijoittajilta.

Read more about 'Fixuralle on myönnetty Avainlippu'...

Yksityishenkilöiden luottotappiot verovähennyskelpoisiksi

Voimme asiakkaidemme iloksi kertoa, että Korkein hallinto-oikeus on vahvistanut Keskusverolautakunnan päätöksen vertaislainojen luovutustappioiden vähentämisestä 19.1.2018 julkaistulla päätöksellä. Käytännössä tämä tarkoittaa vertaislainoihin sijoittaneelle sitä, että samoin kuin minkä muun luovutustappion hyvänsä, myös vertaislainojen luottotappiot voi vähentää luovutusvoitosta verovuonna ja sitä seuraavana viitenä vuotena sitä mukaa, kun voittoa kertyy.

Read more about 'Yksityishenkilöiden luottotappiot verovähennyskelpoisiksi'...

Joustavampi Autoinvest

Uusimman järjestelmäpäivityksemme myötä Autoinvest-toiminnostamme tuli entistäkin joustavampi. Uudistuksen myötä sijoittajat voivat valita sijoitusportfolion tähtiluokkakohtaisen enimmäisosuuden 0 – 100% väliltä.

Read more about 'Joustavampi Autoinvest'...

Vieraskynä: Jakamistalous uudistaa palveluita aina matkailusta rahoitukseen

Jakamistalous (sharing economy) on palvelun tai tavaroiden jakamista tai vuokraamista yhteisön sisällä. Perimmäisenä tarkoituksena on ollut tehdä arjesta sujuvampaa, vähentää turhaa kulutusta ja kasvattaa yhteisöllisyyttä. Digitalisaation myötä jakamistaloudesta on kuitenkin tullut paljon muuta kuin vain paikallisyhteisöjen tapa jakaa resursseja.

Read more about 'Vieraskynä: Jakamistalous uudistaa palveluita aina matkailusta rahoitukseen'...

Tehokkaampaa sijoittamista!

Huhtikuussa tekemämme järjestelmäpäivityksen ansiosta Autoinvest-toimintomme sijoittaa nyt entistäkin tehokkaammin!

Read more about 'Tehokkaampaa sijoittamista!'...

1 2 3 4 5 ... 8